Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Kedves Lelki Társaim!

Az ima egyike a legfontosabb kapcsolódási pontoknak a lelkünk és az Univerzum között. Segít megnyitni szívünket, megnyugtatni lelkünket, és meggyógyítani a sebeinket. Ma egy különleges gyógyító imát szeretnék megosztani veletek, amit bátran elmondhatsz minden nap, hogy megtapasztalhasd gyógyító erejét.

Az ima nem csupán szavakból álló formuláció, hanem a szívből érkező hívás, ami tiszta szándékot, őszinteséget, és alázatot igényel. Így hatásos, amikor szívből és őszintén mondod.

Készülj fel a gyógyító imára, lélegezz mélyen, és érezd, ahogy a lelked nyugodtá és befogadóvá válik. Ismételd el velem:

“Drága Angyalok, érzem a szeretetet és a jóságot, amit hozzám küldtök. Elfogadom a gyógyító energiáitokat, amelyekkel életem minden területét átitatjátok. Kérlek, segítsetek megbocsátani önmagamnak és másoknak, hogy a békének és a szeretetnek utat engedjek. Kérlek, gyógyítsátok lelkem, és töltsétek meg fényetekkel. Köszönöm, hogy mellettem vagytok, és mindig támogattok. Ámen.”

Ez az ima egy ajándék, amit magadnak adhatsz minden nap. Ahogyan többször ismétled, úgy erősödik a hatása, és egyre inkább átjárja a lelkedet a gyógyító energia.

Ne feledd, te magad vagy a gyógyulásod kulcsa. Az ima csak segít a gyógyulás útján. Hiszem, hogy mindenki képes gyógyítani a lelkét, ha hajlandó befogadni a szeretet és a gyógyító energia áldásait.

Szeretettel,


pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK