Ilyet utoljára kamaszkoromban láttam. Ez történik a 45 éves barátommal együttlét közben

Ilyet utoljára kamaszkoromban láttam. Ez történik a 45 éves barátommal együttlét közben

Ez nagyon zavar.

Sajnos a barátomnál csak nagyon rövid ideig tart a „dolog”. Túl gyorsan jut el a csúcsra, nekem meg több idő kellene. Utoljára tinédzserkoromban volt ilyen gondom, az akkori barátomnak is ugyanez okozott nehézséget, ami a mostani páromnak. Csakhogy az akkori szerelmemnek legalább normális merevedése volt, noha azt sem élvezhettem sokáig, mert pillanatok alatt végzett. Nem gondoltam volna, hogy egy negyvenöt éves férfi is működhet így… A korábbi partnerem inkább túl sokáig húzta a dolgot, néha már kínos is volt, és félbehagytuk az egészet. A mostani kedvesem azonban épp ellenkezőleg: maximum egy-két percig bírja visszafogni magát. A fura az, hogy ez akkor sincs másként, ha nincs rendes merevedése (ez is gyakran előfordul egyébként). Nem panaszkodom, nem akarom megbántani, de azért ez így elég zavaró. Jó lenne már egy hosszabb szeretkezés, amikor én is eljutok a csúcsra. Van erre valami megoldás, vagy törődjek bele, hogy ő ilyen gyors és kész?

Dr. Czíber Szonja szexológus válaszol

A korai magömlésnek sokféle magyarázata lehet, leggyakrabban lelki okokra vezethető vissza. Sokszor épp a teljesítménycentrikusság, a görcsös megfelelni vágyás okozza a problémát. Nem kell beletörődni a dologba, vannak különféle technikák-praktikák, amelyről akár a neten is tájékozódhat, de egy szexológus szakember felkeresése is hasznos lehet.


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL