Egy orosz tudós szerint az immunitás 15 másodperc alatt helyreállítható!

Egy orosz tudós szerint az immunitás 15 másodperc alatt helyreállítható!

A neves moszkvai professzor, Szergej Bubnovski, megosztotta innovatív módszerét, mely az immunrendszer erősítését szolgálja.

A professzor szerint a hideg-meleg váltakozó zuhany, a hideg fürdő, és a jégfürdő a lábak számára, mind-mind olyan eljárások, amelyek nagyban elősegítik az immunrendszer erősödését. Azt állítja, hogy munkánkból hazatérve tegyük a lábunkat 10-15 másodpercre jégfürdőbe, ez erősítheti az immunitást és segíthet az influenza elleni küzdelemben!

Egy másik erre vonatkozó angol tanulmány kimutatta, hogy a napi hideg zuhany képes növelni a fehérvérsejtek számát, ami köztudottan segít a betegségek leküzdésében.

Az Egyesült Királyságban működő egyik egyetem kutatói arra a felfedezésre jutottak, hogy a hideg vízzel történő zuhanyzás alkalmával, a testünk megpróbál felmelegedni, az anyagcsere felgyorsul, ami által az immunrendszer fellendül, és ez növeli a fehérvérsejtek számát.

Egy német tanulmány kimutatta, hogy a téli hideg vízben való úszás néha oxidatív stresszhez vezet. Ha ez azonban mégis rutinná válik, akkor egy antioxidáns reakciót vált ki, mely által a test, amint hozzászokik a hideg vízhez, jobban képes lesz megbirkózni az oxidatív stresszel.

De mit is tehetünk az immunrendszer erősítése céljából?

Öntsünk hideg vizet a fürdőkádba vagy egy edénybe. Ezután adjunk hozzá néhány jégkockát, és tartsuk a lábainkat a vízben 10-15 másodpercig. Ezt az eljárást minden este meg kell ismételni lefekvés előtt, mivel nagyon hasznos a gyengült immunitás esetén.

Ha ezt a módszert hanyagolnánk, akkor tusolás után engedjünk hideg vizet a lábainkra, az eljárást kétszer ismételjük meg. Az elején biztos nehezünkre esik, de ha hozzászokunk nagyszerű hatással lesz a szervezetünkre.


forrás: https://filantropikum.com/egy-orosz-tudos-szerint-az-immunitas-15-masodperc-alatt-helyreallithato/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL