Ez a 2 két kéztartás reflux betegség és más gyomorproblémák esetén használható!

Ez a 2 két kéztartás reflux betegség és más gyomorproblémák esetén használható!

A gyomor-nyelőcső visszafolyás (reflux)fizikai testi okai:A gyomorszáj nyitottsága miatt az emésztésnél a gyomortartalom a nyelőcső felé visszaáramlik, és nyelőcsőgyulladást okozhat. Legáltalánosabb oka a rekeszizomsérv. Az epeelválasztás zavarai, a szorongás, idegesség és a túl bőséges étkezés is kialakíthatják. 

Lelki okai: idegi izgatottság, túlzott belső aktivitás, önös érdekű szeretet, túlzott egzisztenciális félelem, tudatalatti sötét törekvések, kilátástalan élethelyzet, munkahelyi kényszerhelyzet miatti szenvedés, spiritualitással szembeni tudatalatti félelem, szóbeli megállapodás megszegése miatti félelem, önmaga elszigetelése, kapcsolat felbomlása, krónikus félelem, múltbeli érzések, félelmen alapuló ellenszegülés, jelen életbeli anyagi hiányérzet, örökös bizonytalanság, ellenszenvet keltés, túlzott hűvösség, túlzott fizikai vágyak, túlzott lelki irányítottság.

Mentális okai: kárörvendezés, szexualitás miatti bűntudat, pánikolás miatti ártószándék, életszükséglet biztosítására való képtelenség miatti negatív jövőkép, rosszkívánság miatti emlékezetbeli gátak, szeretni képtelenség miatti bűntudat, szellemi passzivitás, tudatalatti férfiellenes mentális agresszivitás, kegyvesztettség miatti hitehagyottság, beteljesületlen vágy miatti negatív jövőkép, presztízsveszteség miatti hitehagyottság.

Jalodar nashak-mudra

Kéztartása:A jobb hüvelykujj a behajlított kisujj körömágyát nyomja. A többi ujj egyenesen kinyújtva. A mudrát alhas előtt tartsa 5-7 percig, közben 2 percig rezegtesse a mantrát!

Mantra: om jala devatha namaha.  

Testi hatása: kiegyensúlyozza a szervezetben a víz-elemet; szinten tatja a testnedveket és az ízületi folyadékokat; eltávolítja a felesleges vizet. Széklet-, vizelet-és menstruációs problémákra kitűnő. Zöldhályog esetén is használható.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: erényesség, szendeség, megbocsátás, stabilitás, békesség, örök barátság, szellemi továbblépés, mások meghallgatása, szellemi előírások betartása, éber prófétaság, megáldás, átlagon felüli értelem.

Prithvi-mudra

set of 9 mudras. It includes such mudras: Prana mudra, Gyan mudra, Apan mudra, Prithvi mudra, Surya mudra, Shoonya mudra, Vayu mudra, Mudra “Shield of Shambhala” and Mudra “Flying lotus”. Gestures is isolated on white background.

Kéztartása: Mindkét kézen a hüvelykujj-és a gyűrűsujj hegye összeér, míg a többi ujj egyenesen nyújtva. Kezeit a napfonat előtt tartsa! Naponta 3-szor 10 percig végezze kelet felé fordulva (közben 11-szer rezegtesse a mantrát)!

Mantra: om adi shakti para shakti om.

Hatása a fizikai világban: véd a negatív energiák ellen.

Testi hatása:normalizálja a testhőmérsékletet, regenerálja a szervezetet, erősíti a csontokat, a körmöket, a bőrt és a hajat; kiváló gyomorproblémák esetén, stressz ellen is használható, védelmet nyújt a negatív külső energiák ellen.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok:erős önbizalom, önbecsülés, komplexusoktól való megszabadulás, méltóságteljesség, szépérzék, isteni minőségek énbe áramlása, kielégítetlen mentális kíváncsiság, örömteli, önzetlen adás szándéka.

Mindkét mudrát napi 1-2 alkalommal végezze (legalább 2 hétig)! 

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh Kiadó 2018.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL