Angyali üzeneted szerdára: 11.20. – Ma valami fontos dolog történik!

Angyali üzeneted szerdára: 11.20. – Ma valami fontos dolog történik!

Mikor belekezdünk valamibe, izgatottak és felajzottak vagyunk, mert elkap minket az újdonság varázsa. Ez a jóleső izgalom energiával tolt fel bennünket, s időnk nagy részét a feladat megoldására fordítjuk. Később azonban érdeklődésünk lanyhulhat, s lelkesedésünk megcsappanhat. Gyakran megesik, hogy ilyenkor felhagyunk tervünkkel. Amennyiben sok befejezetlen próbálkozást hagyunk magunk után, szétszórttá válunk. A sok hamvába holt kísérlet nyomasztóan hat, és elcsüggeszt.
Ez a kártyalap arra kér, hogy nyúlj vissza egyik befejezetlen kezdeményezésedhez (tudod te, miről van szó), és járj a végére. A befejezettség ténye szervezettebbé tesz, és máris jobban érzed majd magad. Az adott feladat végrehajtása nagyobb léptékű céljaidhoz is közelebb vihet. Ezért is fontos, hogy befejezd!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL