Angyali üzeneted szerdára: 12.04.

Angyali üzeneted szerdára: 12.04. – A szeretet eloszlatja a félelmet!

 

Aki haragos, valójában fél, nehogy bajba keveredjen – így van ez a felnőttekkel és a vezető beosztásúakkal is. Ezért ha egy kötözködő kellemetlen alakot hoz eléd a sors, gondolj bele, hogy valójában félelem mardossa. A felveszed a kesztyűt, és harcba szállsz vele, ezzel csak tovább növeled félelmeit.
A szerető gondolatok eloszlathatják a haragot. Lásd meg a jót mindenkiben (önmagadban is). Légy tudatában, hogy valójában mindenki boldogságra vágyik, és senki sem vállalja szívesen a kellemetlen kötözködő szerepét. A harag senkinek sem használ. A kellemetlenkedő, indulatos alakok nagyon magányosak, mert mérgelődésük eltaszítja tőlük a többieket. Legyél hát kedves velük, sokat segíthetsz rajtuk.
De légy türelmes önmagaddal is, és figyelj oda belső hangodra, amely megmondja, hogyan lehetsz biztonságban. Hívd segítségül az angyalokat, legkivált Mihály arkangyalt, hogy védelmezzenek, amennyiben félsz valamitől. Különben is, a szeretet a leghathatósabb oltalom, mert belső hangod rámutat a mindenkiben benne lakozó szeretetre. Történjen bármi, ez ad neked erőt.


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL