Angyali útmutatás hétfőre: 12.30. – Az öröm a lélek tápláléka…

Angyali útmutatás hétfőre: 12.30. – Az öröm a lélek tápláléka…

Örvendezés van az Isten angyalainak szíve előtt egy bűnös ember megtérésén.

[Lukács evangéliuma, 15:10]

Az öröm a lélek tápláléka, a mennyei légen lebegő, örök extázis íze. Illata Ramaela, az öröm szárnyain száll, alkotó tüze tavasz rügyeket fakaszt. Örök Éned ott él az Igazi Birodalomban, ahová a legmélyebb szeretet hív, olyan mély, hogy az meghaladja képzeletedet. Ez a szüntelen hívás tulajdon halhatatlan ragyogásod felvillanásait igyekszik neked megmutatni és felkelteni honvágyadat spirituális honod iránt.

Az örömöt nem kell megszereznünk. A tartós öröm természetes állapotunk – akárcsak az igazi boldogság -, máshol fel nem lelhetjük, csak lelkünk legmélyén. Váltsa ki azt bármi: a bugyogó forrás, egy madár dala, egy frissiben nyílt, gyönyörű virág, add tovább azoknak, akikkel napközben találkozol.

Megragadod-e az örömöt kínáló alkalmakat? Tudás, igazság, látomás és maga az élet is lehet az öröm kifejezése. Keserves az életed? Sokat panaszkodsz? Feltöltődsz-e energiával életed során? Felvillanyoz, vagy untat?

Az örömteli lét energiát és teremtőerőt ad, mintegy magamagától hangol rá az angyalokra. Ha olyan érzéseket táplálsz magadban, amelyek örömteliek, ha az öröm útját követed, elfogadod Örök Énedet és a spirituális sorsodat. Ha körülményeid nem olyanok, amilyennek szeretnéd, folyamodj képzeletedhez, és kérd meg Ramaelát, változtassa unalmadat játékos teremtő erővé.

Még a takarítást és más hasonló, látszatra közönséges munkánkat is átalakíthatjuk élet- és szellemteli ünneppé.

Az angyalok víg kórusba tömörülve örömükben harsány dalra fakadnak. Te is átéled majd az öröm efféle boldog kitöréseit, amint lehetővé teszed, hogy Örök Éned mind jobban s jobban megmutatkozzék. Az Égi Fény megbecsülése és az érte érzett hála ezerszeresre fokozza ragyogásodat! Oszd meg örömödet mindazokkal, akik körülvesznek, s majd meglátod, hogy megnő energiád! Olyan mély egységet érzel embertársaiddal, hogy a szó feleslegessé válik. A hazavezető utat az öröm nyomát követve közösen fogjuk megtalálni.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL