2020.01.02. – Angyali üzeneted a mai napra

2020.01.02. – Angyali üzeneted a mai napra – Öntsd ki a szívedet az egyik barátodnak!

Ez a kártya arról ad hírt, hogy ki kell adnod magadból a felgyülemlett érzéseket. Mikor kibeszéljük vagy kiírjuk ezeket, jobban megértünk mindent. Néha nem is sejtjük, hogyan érzünk, amíg szavakba nem öntjük lelkiállapotunkat.
Az érzelmek visszafogása nem egészséges, kivált, ha haragról vagy bánatról van szó. Keress magadnak egy megbízható barátot, hozzátartozót vagy tanárt. Mondd el neki, hogy jólesne egy ilyen beszélgetés, és öntsd ki előtte a szívedet. Ha csupán erre van szükséged, tanácsra nem azt is add a tudtára. Amennyiben vigaszra vágysz, ne félj ezt közölni.
Ha nincs kivel beszélned, vagy az érzéseid annyira magánjellegűek, hogy nem kívánod kimondani őket, le is írhatod, ami foglalkoztat. Magadban csendben tanácskozhatsz angyalaiddal és az egyszarvúakkal is. ők szeretettel meghallgatnak majd, könnyítenek a lelkeden, és segítenek a megoldás meglelésében.


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL