2020.01.02. – Angyali üzeneted csütörtök éjszakára: – Csodák várnak Rád!

2020.01.02. – Angyali üzeneted csütörtök éjszakára: – Csodák várnak Rád!

A csodák nem a természetnek mondanak ellent,
Hanem csak annak, amit ma a természetről tudunk.

[Szent Ágoston]

Hamied a csodák dicsőséges angyala. Olyan vakítóan fehér, hogy mást nem is láthatsz belőle, csak a fehérségen átragyogó, hihetetlen szemét. Mihelyt megérzed jelenlétét, nyisd meg szíved ajándéka, a mélységes szeretet előtt. Hamied a Krisztusi Fény lényegét hordozza. Hamied vigyáz rád, és keresi az alkalmat arra, hogy csodát tegyen az életedben. Feléleszteni istenvoltod emlékét a saját példáján: ez az ő küldetése.

A szeráfoknak megvan a képességük önmaguk átalakítására, és Hamiednek a többinél is inkább. Az emberek nagy része elfelejtette, milyen könnyedén váltottunk régen alakot. Sok olyan dolog, amelyre nem emlékszünk, ma csodának tűnik a szemünkben. Hamied szeretete nyilvánul meg akkor, ha veszedelmes helyzetbe kerülsz, és valami, amit senki sem várt, megment. Áthághatatlan akadállyal kerülsz szembe munkád során vagy a családodban, és hipp-hopp, felmerül egy keresztülvihető megoldás, egy neked kedvező egyezség. Betegágyadon heversz vagy egy szeretted a gyógyulás reménye nélkül, a halál torkában, és lám, reggelre jóra fordul állapototok.

Az angyali tudat meghaladja értelmünket, az angyalok cselekedeteit és áldásait csodának véljük. Légy nyitott ezeknek a csodáknak a vonzására és elfogadására. Hamied előszeretettel lép közbe válságos percekben, amikor kétségbeesetten fohászkodsz Istenhez. De előszeretettel áraszt el áldásaival és csodáival az öröm pillanataiban is, ha nem felejted el őt hívni. Kérhetsz bármit: parkolóhelytől a gyerekig. Ha sűrűn hívod őt, idővel olyan kapcsolatrendszert teremthetsz, amely az angyalok rezgéséhez hangolja a tiedet, és megkönnyíti a kapcsolat felvételét.

Hamied csak arra vár, hogy szeretetének ragyogásában fürdethessen meg. Amint egyesülsz vele, imádat dagasztja a szívedet, mert ráébredsz: ez a te szereteted! Hamied csupán a te Örök Éned jelenlétét tükrözi vissza. Ez a te átalakulásod csodája.


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL