Angyali üzeneted csütörtökre: 2020.01.16.

Angyali üzeneted csütörtökre: 2020.01.16.

Uram, tégy engem békéd eszközévé…

[Assisi Szent Ferenc]

Keilaré a béke angyala. Kebléből hajt ki a türelem és önszeretet adománya, amely a béke lényege. Ha szívből szereted önmagadat, nem keríthet igazán hatalmába a kétségbeesés vagy a türelmetlenség. Csak olyankor talál helyet szívünkben az ingerültség vagy a zűrzavar, amikor eltűnik onnan az önbecsülés és a szeretet. Keilaré azért jön, hogy segítsen neked megoldani e világ paradoxonjait, és békét csöpögtessen felkavart lelkedbe. Világunk a dualizmusra épült; míg nem sikerül összeegyeztetned az ellentéteket, a béke csak futó felvillanásként van jelen szívedben. A legnagyobb paradoxon az, hogy a béke természetes állapota a mennyeknek, de nem az anyagi világnak.

Számos magatartás, amely a békét megzavarja, nem velünk született, hanem betanult, és szeretettel gyógyítható. Példának okáért a benső beszédedet értelmed irányítja, mialatt autót vezetsz, szokásos munkádat végzed, vonalra vársz, másokat megfigyelsz, televíziót nézel, családoddal vagy barátaiddal vagy stb. Pár napon át vigyél mindenhová noteszt magaddal, és írd le, amit belül hallottál. Ki fog derülni, hogy szó szerint ugyanazt ismétli, mint egy magnóra vett üzenet, aminthogy tulajdonképpen az is. Ezt az üzenetet szétsugározzák érzelmeid; mágneses erejük hozzájuk hasonló energiát vonz események alakjában. A benső beszéd alkalom saját szöveged kinyomtatására. Lépj túl a gondolati síkon, és kutasd fel azokat a régi érzéseidet, amelyek valaha az üzenetet rögzítették. Kérd Keilaré és Isten segítségét ahhoz, hogy ezeket a szeretet szavaival és érzéseivel helyettesíthesd be.

Ha békét kötsz magaddal, az megnyitja Keilaré előtt az ajtót és ő belép életedbe. Az ingerültség, a neheztelés, a balítéletek bezárják az ajtót. Addig nem kereshetnek fel az angyalok, míg nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy meghalld a hangjukat. A te dolgod az, hogy eltávolítsd életedből mindazt, ami csúf és békétlen, hogy a béke hullámai árasszák el világodat, megérintve mindazok szívét, akiket szeretsz.

Az a téves elképzelés, hogy a béke nyugalmas, lehiggadt, kevés érzéssel járó állapot, rokon azzal a másik tévedéssel, amely szerint az intenzív érzések nem spirituálisak. Ezek a téves elképzelések hajszál híján megölnek bennünket! A legtöbben közülünk félholtan járnak-kelnek az unalom ködében, alig-alig érezve. Az erős indulatok az élet szerves részét alkotják, rezgés nélkül nincs élet.

A heves indulat, akár jó, akár rossz, rezgést kelt, s ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatra lépjünk az energia, a szeretet, az üdv mennyei forrásával. A tomboló düh hathatós ösztönzője lehet társadalmi helyzetünk megváltoztatásának. A féltékenység gyarlóságról árulkodó, titkos üzenet. Elfogadhatatlan részünket sebzett érzések alkotják, ezek szeretetért és megvilágosodásért kiáltanak.

Inkább válassz új magatartásformákat, amelyek hozzásegítenek, hogy tudatosan ráhangolódj a békére, semhogy tudat alatti szokásaid prédájává válj! Ha ingerültség vagy türelmetlenség fog el, tégy úgy, mintha külső megfigyelő lennél! Érezd át a másik fél helyzetét, kérd meg az ő őrangyalát, hogy segítsen! Forgasd a humor fegyverét! Kérd meg Keilarét, állítson új választások elé, nehogy beleragadj adott helyzetedbe! Ahányszor várnod kell, használd ki ezt az időt arra, hogy imádkozz! Terjeszd ki tudatosságod mezőjét, igyekezz kapcsolatra lépni mások Örök Énjével vagy a közelben tartózkodó angyalokkal! Ha nyitott vagy, bármely pillanatban eléd állhat az új terv látomása vagy tisztábbá válhat a meglévőé.

Ha egyetlenegyszer érezted már, hogyan burkol be az isteni szeretet, ha bölcsessége egyszer is füledbe jutott, s utána mégis belevesztél az illúziók ködébe, a szíved majd beleszakad, úgy feszíti a vágy a béke után. Akkor vagy a legközelebb Istenhez, amikor a leginkább elhagyatottnak, elveszettnek érzed magad a sötétben. Ilyen pillanataidban átlátsz vágyad igazságának fátylán. Vágyad a béke, szeretet, gyógyulás után nem más, mint maga Isten a lelkedben, aki sürget. Könyörögj Keilaréhez és Örök Énedhez, mert ok mindig veled vannak és mindig készek neked segíteni, ha megbízol bennük. Eljönnek ajándékot hozva az angyalok, s te megint úgy érzed, ölelő karjuk mindentől megvéd. Jönniök kell, ha hívod őket!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL