Angyali üzeneted szerda éjszakára: 2020.01.22.

Angyali üzeneted szerda éjszakára: 2020.01.22.

Szeretni azért, hogy bennünket szeressenek, emberi,
de szeretni azért, hogy szeressünk, angyali.

[ Alphonse de Lamartine]

A lelket nem elégítheti ki más, mit az Örök szeretet. Hadraniel hivatása az, hogy felébressze ennek a szeretetnek az emlékezetét bennünk. Szenvedélyesen átélve a három Felemelő Magatartás (szeretet, hála, odaadás) legyőzhetetlen gyógyító erővé válik.

Az angyalok legfőbb érzése Isten szeretete. Az embereken uralkodó érzés a félelem. Még ha rendesen boldognak és szeretettnek érzed is magad, a felszín alatt gyakran félelem rejtőzik. A félelem az élet kegyetlenségétől és szenvedéseitől acélnál erősebb rácsokból álló kalitkába zárja szívünket. Kérd Hadranielt, ő segítsen neked abban, hogy ráeszmélj: mi az a félelem, amely meggátol abban, hogy befogadd a szeretetet. Ha kell, sírd ki jól magad az élet szenvedései miatt. Ha elég őszinték az érzéseid, szíved megnyílik. Az ilyen becses pillanatokban figyelj arra a szeretetre, amelyet Isten iránt táplálsz.

A szenvedés túloldalán mély, emésztő szeretet van. Ha van elég bátorság benned, és szenvedélyesen vágysz meglelni Istent, találkozhatsz az istenivel, s ekkor rajongássá lényegül át szenvedésed. Ennek egyik módja lehet az, hogy az átalakító energiának egy hulláma csap át testeden. Ez a magas hőfokú energia végighalad rajtad, felégetve mindazt, ami eltorlaszolja a szeretet áradatának útját. Ha mintegy elmerülsz ebbe az energiába, tested esetleg extatikus táncot jár, fejed és tested gyengéden jobbra-balra himbálódzik, csípőd ring vagy egész tested erős remegésbe jön.

Úgy tetszhet, túlontúl sok az energia, nem tudsz vele mit kezdeni. Meg ne ijedj! Tudd meg: ez az energia jótevő! Érzelmeidet, gondolataidat továbbra is összpontosítsd Istenre, és kérd, hogy színültig betöltsön a szeretet. Úgy védd ügyed Isten előtt, mintha az életed függne tőle. Kérd Istent: fedje fel előtted az Isteni Szellemet, s Ő megteszi!

Nincs bőségesebb energiaforrás, mint a szeretet. Meghitt, biztos helyen próbáld ki a düh, a félelem, a neheztelés hatalmát, és addig küzdd át magad rajtuk, míg át nem alakul szeretetté. Mihelyt megnyílik a szíved Isten előtt, megszabadulsz félelmeidtől, és felfedezed az önszeretet új, magasabb szintjét. Kapcsolataid meghökkentő mélységet nyernek. Szeretet árad majd feléd sokak szeméből-szívéből. Együttérzés tör föl lelkedből, amint igazán átérzed mindazoknak a vágyait, szívfájdalmát, epekedését, akikkel találkozol. Akkor ébredsz csak rá, milyen sok angyal jár ezen a Földön, és milyen nagy szükségünk van egymásra ahhoz, hogy hazataláljunk. Csak szeretet kell hozzá, semmi más.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL