Február elején egyedülálló dátum elé nézünk!

Az ajtó minden 1000 évben egyszer nyílik ki: egyedülálló nap vár minden nőre!

Február elején egyedülálló dátum elé nézünk.

A numerológusok szerint 2020. február második napja – 2020. 02. 02. – valóban varázslatos nap lesz minden nő számára. Ez a számkombináció évezredenként csak egyszer fordul elő, ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a számok varázslatos erejével jobbá tedd az életedet.

Február 2-át a Jupiter energiája hatja át. Erős nap lesz ez a férfiak számára is, de a nőknek lesz csak igazán lehetőségük csodákat művelni ezen a napon. Az a legfontosabb, hogy megragadjuk a pillanatot, és megfelelően töltsük el ezt a napot.

Még ha most a közöny és fásultság érzése is uralkodik az életedben, és nem maradt semmi energiád, ez hamarosan megváltozik. Ne félj a változástól!

Túl sokáig uralkodott a férfi energia. Most azonban minden megváltozik a női energia javára, és a világ abba az irányba mozdul majd el, amerre a nők akarják.

Hogy töltsük ezt a napot?

– Mindenekelőtt fontos, hogy megfogalmazzuk a kívánságainkat, merjünk álmodni, elképzeljük, mire vágyunk pontosan, és tervezzünk. Képzeld el, hogy a vágyaid valóra válnak, merülj el az érzéseidben, élvezd ki azokat.

– Feltétlenül bocsáss meg azoknak, akik vétkeztek ellened, és engedd el azokat, akik el akarnak menni. Nincs most szükséged semmi fölöslegre. Helyezd magadat előtérbe, most senki sem lehet fontosabb.

– Szabadulj meg minden negativitástól. Legyenek őszinték a szándékaid: a megbocsátásnak a szívedből kell fakadnia.

– Ezen a napon semmiképpen sem szabad irigykedni, szitkozódni vagy versengeni. Segíts, támogass, tégy jót ezen a napon. Ha pedig ez meghaladja az erődet: kerüld el a negatív helyzeteket, és ne avatkozz közbe.

A 2020. 02. 02. lehet egy új élet kezdete!


forrás: https://filantropikum.com/az-ajto-minden-1000-evben-egyszer-nyilik-ki-egyedulallo-nap-var-minden-nore/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL