Neked milyen a tenyered? Tedd össze a két kezed és fontos dolgokat tudhatsz meg!

Neked milyen a tenyered? Tedd össze a két kezed és fontos dolgokat tudhatsz meg!

Ha belenézünk a tenyerünkbe, láthatjuk, hogy milyen sok vonallal barázdált. A tenyérelemzőknek bőven van mit kiolvasniuk belőle és megtalálni az egyes vonalak és azok jelentősége közötti kapcsolatot.

Az egyik legfontosabb tenyérvonal a szívvonal, amely a tenyér szélétől kiindulva, a kisujj alatt haladva egészen a középső vagy mutatóujjig húzódik. Míg egyesek csak az egyik tenyeret elemzik, addig érdemes azt is megfigyelni, hogy a két tenyéren hogyan helyezkednek el ezek a vonalak egymáshoz viszonyítva.

Helyezd egymás mellé tenyérrel felfelé a két kezedet és figyeld meg, hogy a te szívvonalaid, hogyan állnak egymás mellett. A fenti képről válaszd ki azt, amely rád a leginkább igaz.

1 – A bal kéz szívvonala magasabban van

Az ilyen személyek nem hisznek abban, hogy a szerelem feltétlenül fontos tényező a boldog élethez és tökéletesen jól érzik magukat egyedül is. Éppen ezért képesek akármeddig várni arra, hogy megtalálják az igazit, ahelyett, hogy belerohannának egy kapcsolatba azért, hogy ne legyenek egyedül.

Olyan emberekhez vonzódnak, akik valamiben különböznek tőlük, például fiatalabbakhoz vagy jóval idősebbekhez, más nemzetiségűekhez, kultúrákhoz tartozókhoz. Nagyon magabiztosak, könnyedén átlendülnek a nehézségeken és képesek átverekedni magukat a kapcsolati gondokon, ha hiszik, hogy az igazi van mellettük.

2 – Egy szinten vannak a szívvonalak minkét tenyéren

A szerelem számukra nagyon fontos dolog és szeretnek hosszú távú kapcsolatban élni. Nem félnek időt és energiát szánni egy kapcsolatra, hiszen hisznek benne, hogy csak akkor működhet jól, ha tesznek érte.

Racionális típusok, akik hisznek a rutin és a rendszerek fontosságában és nehezen viselik, ha valami változás következik be, különösen az utolsó pillanatban. Kedves, gondoskodó természetek, akik mindig segítő kezet nyújtanak a rászorulóknak.

3 – A bal tenyér szívvonala lentebb helyezkedik el, mint a jobb

Ezek a személyek idős lelkek. Bölcsebbek, mint azt koruk sejtetni engedi, egyedi látásmóddal rendelkeznek mindenről. Nem dőlnek be a modern világ trendjeinek, helyette a saját szabályaik szerint élnek, amely sokkal inkább hajaz a régi időkben tapasztalt tiszteletre és udvariasságra.

Nagyon intuitívek és szinte soha nem tévednek a megérzéseik. Sokkal jobban vonzódnak idősebb személyekhez romantikus és baráti kapcsolataikban is, mivel sokkal kényelmesebben érzik magukat az érettebb gondolkodásúakkal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL