Július asztrológiai előrejelzés: erre számíthatsz ebben a hónapban!

Július asztrológiai előrejelzés: erre számíthatsz ebben a hónapban!

Kisebb konfliktusokkal kell megküzdenünk ebben a hónapban, személyes és szakmai kapcsolataink is próbatételeken mennek keresztül.

Feszült hangulat, agresszió és vitás helyzetek jellemzik a következő időszakot, de jobb, ha nem adjuk át magunkat ezeknek a helyzeteknek. Amennyire csak lehet, kerüljük a konfliktusokat, a legkisebb probléma is óriásira duzzadhat, ha nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni.

Állítsuk fel a fontossági sorrendet, és csak azokra a dolgokra fordítsunk energiát, amelyek elengedhetetlenek. Próbáljuk féken tartani a hangulatunkat és az indulatainkat, ne döntsünk ösztönösen, fontoljuk jól meg a dolgokat!

A Kos, a Bak és a Rák csillagjegyhez tartozó személyek nagyobb támogatottságot élveznek ebben a hónapban, könnyen megszabadulnak a kellemetlenségektől, és túl tudnak lépni azokon a nehézségeken, amelyekkel már egy ideje küzdenek. Ez a három csillagjegy főként, de az összes többi is segítséget kap a júliusi hónapban, hogy közelebb kerülhessen a kitűzött célja felé. Nem lesz egy egyszerű dolog, de idővel minden erőfeszítés beérik.

A retrográd mozgásban lévő Vízöntőnek köszönhetően a szakmai kapcsolatok teljesen megváltoznak, akár tetszik, akár nem a főnök-beosztotti viszony át fog alakulni. Eltolódik a hangsúly, és már nem azok lesznek a lényeges dolgok, mint eddig. Július 11-e után nyugodtabb időszak köszönt be, letisztulnak a gondolatok, és a szubjektív energiák érvényesülnek, viszont nem törnek egyeduralomra.

Figyeljünk a környezetünkre, próbáljuk a lehető legtudatosabban irányítani a gondolatainkat, reakcióinkat, haladjunk célirányosan, ne akarjuk túlbonyolítani a helyzetet.

A július 20-i Újholdnak köszönhetően előtérbe kerülnek a társadalmi és a szakmai kapcsolatok, sokkal megértőbbek és figyelmesebbek leszünk, mint eddig.

A hónap utolsó felében, július 22-től az Oroszlán hatására sokkal optimistábbak leszünk, telve új energiákkal, ötletekkel és kalandvággyal, viszont vigyáznunk kell arra, hogy ne billenjünk át az egoizmus és beképzeltség oldalára.

Júliusban próbáljuk megőrizni az egyensúlyt, legyünk határozottak és cselekvőek, de vegyük figyelembe, hogy nem mi vagyunk a bolygón az egyetlen élőlény. Az új tervek most könnyen szárba szökkennek, de gondoljuk jól meg, hogy mit is akarunk megvalósítani. Ne adjuk fel az első akadály láttán, bízzunk benne, hogy, amit meg kell kapnunk, azt el is fogjuk érni.


forrás: https://filantropikum.com/julius-asztrologiai-elorejelzes-erre-szamithatsz-ebben-a-honapban/


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL