Augusztus 3.: Telihold a Vízöntő jegyében – Ellentmondásokat nem tűrő, lázadó időszak vár rád

Augusztus 3.: Telihold a Vízöntő jegyében – Ellentmondásokat nem tűrő, lázadó időszak vár rád

A Telihold az “aratás” időszaka, ilyenkor egy kicsit mindig visszatekintünk a múltra, összegzünk, és eldöntjük, hogy a jó vagy a rossz energiáknak adunk utat a továbbiakban.

A Hold egész életünkre hatással van, kapcsolatot tart fenn az égi és földi energiák között. Az élet változások és döntések sorozatából áll, a Telihold az az időszak, amikor szembenézünk az eddigi választásainkkal, és sikeresen vagy kudarccal teliként könyveljük el a múltat.

Augusztus 3-án a Telihold belép a Vízöntőbe, és a Szaturnusz retrográd mozgásának köszönhetően sokkal intenzívebben fogunk szembesülni a karmikus adósságainkkal.

Tisztában vagyunk a külső korlátainkkal, de, ha nem jól mérjük fel a lehetőségeket, a múltbeli bűnök és kudarcok újra kísérteni fognak. Itt az ideje, hogy egy kicsit tudatosabban éljünk, és fogadjuk el cselekedeteink következményeit. Ne hozzunk hirtelen döntéseket, kerüljük az impulzív cselekedeteket.

Ellentmondásokat nem tűrő, lázadó időszak vár rád, és bár csak hétfőn lesz Telihold, mégis már napokkal azelőtt és azután is alig fogod tudni kontrollálni a benned lévő feszültséget.

Augusztus 3-án a Hold a Vízöntő jegyében, a Nap az Oroszlán jegyében áll, egymással teljesen ellentétes energiák és érzések feszülnek egymásnak. Az Oroszlán az egyénről, az énközpontúságról, míg a Vízöntő a barátokról, a másokkal való kapcsolatunkról, de a szabályok megszegéséről szól. Ez a Telihold emlékeztet bennünket, hogy mindannyiunkban egyedülálló isteni szikra (Leo) van, és különleges tehetsége és szerepe van a világban (Vízöntő).

A feszültségek oldása, a kiegyensúlyozottság időszaka következik, azonban, hogy semmi ne legyen egyszerű, meg kell küzdenünk a döntés és választások okozta nyomasztó kérdésekkel is. Váratlan változásokkal szembesülhetünk a családdal, szülőkkel, örökséggel, az ingatlannal kapcsolatos események tehetik próbára a türelmünket. Rájövünk, hogy valójában mennyire keveset tudunk arról, hogy mi is az igazi érték az életben.

Legjellemzőbb mondatok lesznek erre az időszakra “az ad, akitől soha nem számítottam volna, “amikor a legkevésbé számítottam rá”, “soha nem is gondoltam volna”, “nem gondoltam, hogy ez lehetséges”.

Megnő a szabadság iránti igényed, most gond nélkül szabadulsz meg azoktól a dolgoktól, vagy emberi kapcsolatoktól, amelyek már nem szolgálják a javadat. Döntéseid előtt azonban légy körültekintő és kíméletes, és mindig kövesd a céljaidat.


forrás: https://filantropikum.com/augusztus-3-telihold-a-vizonto-jegyeben-ellentmondasokat-nem-turo-lazado-idoszak-var-rad/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL