Nostradamus 2020-as jóslata 4 csillagjegyet érint keményen, mutatjuk!

Nostradamus 2020-as jóslata 4 csillagjegyet érint keményen, mutatjuk!

Nostradamus, a 16. században élt francia asztrológus, gyógyszerész és misztikus jós leginkább az úgynevezett próféciáiról, jövőre vonatkozó pár soros verseiről vált ismertté az egész világon.

Követői szerint pontosan megjósolt számos, 20. és 21. századi eseményt is. Mivel elsősorban asztrológus volt, a csillagjegyek számára is jósolt a távoli jövőre vonatkozóan. 2020-ra az alábbi csillagjegyek kaptak tőle jóslatot:

Kos: nagyon sok minden történt már veled az egész életed során, te azonban mindig derekasan helytálltál, sosem adtad fel, és bárhogyan is indul 2020, végül elnyered majd, amiért megküzdöttél! Remek időszak kezdődik, mágnesként vonzod majd magadhoz a pénzt, és most nagyon is érdemes új dolgokba fognod, mert azokat siker koronázza majd!

Oroszlán: a rossz dolgok után most végre egy olyan időszak következik, amelyben sikert sikerre halmozol majd! Az elmúlt években vetettél, most pedig aratod sikert: megtalálod a helyed, a számításod, mind a magánéletben, mint pedig az anyagiak terén! Ez nem csupán szerencse: nagyon megdolgoztál érte, tudd elfogadni a jót, mert Te igazán megérdemled!

Mérleg: a sok bizonytalanság, őrlődés, és meg nem becsült munka után, itt az idő végre a pozitív irányú változásra. A negatív érzelmek, félelem, harag a múlté lesznek, sokkal kiegyensúlyozottabbá válsz, és ez azért is jó, mert neked ez az alap állapotod! Igazán megérdemled a jót, ne taszítsd el magadtól!

Nyilas: ez az év olyan fordulatot hoz, amelynek köszönhetően végre olyasmivel foglalkozhatsz, ami igazán érdekel. Ennek megfelelően sikert és megbecsülést fogsz vele szerezni, vége az egy helyben topogásnak, és végre a gyorsítósávban találod magad! Sokkal több pénzt fogsz tudni keresni, önbizalmad pedig jelentősen megerősödik!

Kívánjuk, hogy minden pozitív jóslat beteljesedjen! Kövessük a belső iránymutatást, és magunkban fogjuk érezni, hogy sikerrel jártunk! Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!


forrás: https://www.tudasfaja.com/nostradamus-2020-as-joslata-4-csillagjegyet-erint-kemenyen/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL