Augusztus 13: 2020 sorsfordító napja

Augusztus 13: 2020 sorsfordító napja

2020. augusztus 13-a rendkívül különleges, az év sorsfordító napjának is nevezhetjük a Mars-Plútó fényszög miatt. Ennek hatása még a következő hetekben is érződni fog.

Ez a nap elhozhatja azt a változást, amire oly régóta áhítozol, de nem tudtad megtenni a hozzá kellő lépéseket!  Most viszont megkapod hozzá az erőt! Talán érzed már egy ideje, hogy lassan elérkezik az a nap, amikor végre mersz életre szóló döntéseket hozni! MOST jött el az idő! Ne szalaszd el az alkalmat! Most minden lehetőséged megvan, és a lehető legalkalmasabb az idő, hogy változtass! Hogy végre önmagad légy!

Itt az idő, hogy kilépj a méltatlan helyzetekből, hogy felvállald az érzéseid, hogy letedd a függőségeid, hogy elmondd, ami a lelkedet nyomja, hogy elengedd a múltat végre! Eljött az idő a valódi változásra/váltásra! Ha régóta szeretnél másik munkahelyet, új lakást vagy akár egy megújult testet, akkor végre kezdj el a vágyaid irányába menni! 

Hozz döntéseket visszavonhatatlanul! Ne engedd, hogy elbizonytalanítsanak, letérítsenek arról az útról, melyről minden sejteddel érzed, hogy a sajátod! Mindent engedj el, amihez eddig nem volt erőd! Ez a nap sorsfordító lehet Számodra is!

Csak légy őszinte, és dönts! Szánj időt magadra, és beszélgess a lelkeddel! Mélyen belül tudod, mit kell tenned!

Légy bátor és öntudatos! Csak ugorj az ismeretlenbe! Hidd el, csodák köszöntenek az életedbe, ha mersz végre lépni! Oly régóta tipródsz a boldogtalanságban! Itt az idő elengedni ezt a sok önbüntetést és felvállalni a boldogságot! Tudod jól, hogy minden rajtad múlik! Már régen megtehetted volna ezeket a lépéseket.Talán vártad a megfelelő alkalmat! Most elérkezett!

Hidd el, nem érdemes tovább halogatni. Később csak nehezebb lesz! Fogyni fog az erőd! Dönts, de még fontosabb, hogy állj neki a döntésed szerint cselekedni!

Gyökeres változások jönnek! Te jelölöd ki az irányt, vagy hagyod, hogy a sors döntsön helyetted? Csak akkor ne panaszkodj, hogy nem azt kaptad, amire vágytál!

Ősszel lelassulás jön, azt fogjuk érezni, hogy az energiák inkább visszafelé húznak. Használd ki ezt a néhány hetet, hogy a sorsodat a kívánt irányba tereld! Hidd el, képes vagy rá! Én bízom Benned!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL