Válassz egy kristályt és tudd meg, mi az előző életed megoldatlan karmája

Válassz egy kristályt és tudd meg, mi az előző életed megoldatlan karmája!

Előfordult már, hogy azt vetted észre, vannak olyan területek az életben, amelyek, bármennyire is próbálkozol, továbbra is problémát, kihívást jelentenek? Könnyen megtörténhet, hogy mindez azért van, mert van valami megoldatlan karmikus kérdés az előző életedből, amit a lelkednek ebben az életben kell megoldania.

Miután megtudjuk, mi lehet ez a karmikus téma, azt is megértjük, miért tapasztalunk folyton nehézségeket az élet bizonyos területein. Több ilyen általános téma is létezik, amelyeken dolgoznunk kell, például: bizalom, önértékelés, szegénység, egészség, spirituális meggyőződések, egészséges kapcsolatok – hogy csak néhányat említsünk.

Válaszd ki azt a kristályt, amelyikkel úgy érzed, a leginkább rezonálsz, hogy megtudd neked mi a megoldatlan karmád.

1. Ha az első kristályt választottad – Engedd el az egészségtelen kapcsolatokat, és lépj tovább

Előző életedben az idő nagy részét egyedül töltötted, elszigeteltnek, magányosnak érezted magadat. Ez az oka annak, hogy most olyan nagyra értékeled a kapcsolataidat, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ezek ne szakadjanak meg.

Időnként csak a jót, a lehetőséget látod meg az emberekben, és nehezen tudsz búcsút mondani ennek az ideálnak, ha a kapcsolat kiegyensúlyozatlanná és toxikussá válik. Amikor ez megtörténik, hajlamos vagy továbbra is küzdeni egy olyan kapcsolatért, ami már nem egészséges, és amire már nincs is szükséged. Ez azért van, mert félsz attól, hogy egyedül maradsz, vagy nem tudod kivívni mások jóváhagyását.

Ha megtanulod észlelni a figyelmeztető jeleket, az sok szívfájdalomtól és csalódástól kímélhet meg. Ez a kihívás bármilyen kapcsolatban felmerülhet: családi, baráti, szerelmi, vagy akár munkatársi kapcsolatokban is.

2. Ha a második kristályt választottad – Kételkedsz önmagadban, és szabotálod saját magadat a céljaid elérésében

Előző életedben valószínűleg hoztál néhány meggondolatlan döntést, ami szerencsétlen eredményeket hozott. Ezek a döntések téged és másokat is veszélybe sodortak, anyagi vagy akár fizikai szempontból.

Ezek a hibák arra késztettek, hogy elveszítsd az önbizalmadat, és ez az önbizalomhiány a jelenlegi életedben is jelen van. Számos módja van annak, hogy megoldd ezt a kérdést, például: szánj több időt a döntéshozatalra, jegyezd fel minden sikeres és helyes döntésedet, amit a közelmúltban hoztál.

Egy másik javaslat, hogy ne kérd ki túl sok ember tanácsát és véleményét. Ha túl sok útmutatást keresel önmagadon kívül, az csak összezavar.

3. Ha a harmadik kristályt választottad – Nehezen bízol meg másokban

Előző életedben sokszor voltál megtévesztés és árulás áldozata. Ez arra késztetett, hogy falat építs magad köré, és bizalmatlan légy másokkal.

Ebben az életedben már találkoztál, és találkozni fogsz olyan emberekkel, akik próbára teszik a beléjük vetett hitedet és bizalmadat. A legfontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre, és figyelj arra, amikor az emberek őszintén megmutatják önmagukat. A jelek mindig ott vannak, kezdetben talán nem nyilvánvalóak, de idővel észreveszed majd azokat.

Az a legjobb, ha elegendő időt szánsz arra, hogy megismerd azokat az embereket, akikkel kapcsolatba kerülsz. 3 hónap után már pontosan tudni fogod, kivel van dolgod, és hogy az illető megérdemli, hogy a belső körödhöz tartozzon, vagy sem.

forrás: https://filantropikum.com/valassz-egy-kristalyt-es-tudd-meg-mi-az-elozo-eleted-megoldatlan-karmaja/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL