10 tulajdonság, ami arra utal, hogy gyógyító energiával rendelkezel

10 tulajdonság, ami arra utal, hogy gyógyító energiával rendelkezel!

Az Univerzum energiái körülvesznek minket minden pillanatban. Ezek az energiák hatással vannak a gondolatainkra, érzéseinkre és a mindennapjainkra, de néhányan közülünk különleges képességekkel rendelkeznek arra, hogy befolyásolják és irányítsák ezeket az energiákat. Lehet, hogy te is egyike vagy azoknak a csodálatos lelkeknek, akik gyógyító energiával rendelkeznek. Olvass tovább és fedezd fel a 10 tulajdonságot, amelyek arra utalnak, hogy gyógyító energiával rendelkezel!

  1. Erős intuíció: Gyakran érzed, hogy tudod, mi fog történni, már mielőtt megtörténne, és képes vagy megérteni mások érzéseit és gondolatait anélkül, hogy szavakba öntenék őket.

  2. Empátia: Az empátiád rendkívül erős. Képes vagy érezni mások fájdalmát és boldogságát, mintha a sajátod lenne.

  3. Szeretet az élőlények iránt: Vonzanak a növények, az állatok és az emberek. Érzed az élőlények energiáját, és képes vagy harmóniába hozni őket a saját energiáddal.

  4. Képesség az energetikai blokkok felismerésére: Érzékeled az energiablokkokat másokban és magadban is, és hajlamos vagy segíteni azok feloldásában.

  5. A Természet szeretete: Szereted tölteni az időt a természetben, és úgy érzed, hogy ez feltölt téged energiával és nyugalommal.

  6. Együttérzés mások fájdalmával: Amikor másoknak fáj, te is érzed a fájdalmat, és hajlamos vagy arra, hogy segítséget nyújts.

  7. Képesség az energetikai gyógyításra: Képes vagy arra, hogy energiákat irányíts és koncentrálj, gyógyító szándékkal.

  8. Nyitottság az Univerzális Energia felé: Hajlamos vagy arra, hogy elfogadj és beengedj a magasabb frekvenciájú energiákat, melyek segítenek a gyógyulásban és a fejlődésben.

  9. Tudatosság: Tudatában vagy a gondolataidnak, érzéseidnek és cselekedeteidnek, és azok hatásának a saját életedre és másokra.

  10. Képesség az autogén tréningre: Képes vagy irányítani a saját energiádat és testi folyamataidat, mint például a légzést és a pulzust.

Ha ezek közül több tulajdonsággal is azonosulsz, akkor valószínű, hogy gyógyító energiával rendelkezel! Ne félj elfogadni ezt a különleges képességedet, és használd azt a javadra és mások segítésére. Az Univerzum mindig melletted áll, és támogat téged a gyógyító úton. Emellett ne felejtsd el, hogy a gyógyítás nem csak másokról, hanem magadról is szól. Ahhoz, hogy a lehető legjobban segíteni tudj másoknak, először magadnak kell meggyógyulnod.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK