10 tulajdonság, ami arra utal, hogy gyógyító energiával rendelkezel

10 tulajdonság, ami arra utal, hogy gyógyító energiával rendelkezel!

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik pozitív érzéseket váltanak ki belőlünk, és vannak negatív, toxikus karakterek. Ezenkívül vannak olyan emberek is, akik gyógyító energiával rendelkeznek. Nyugtató rezgéseket sugároznak, és harmóniát hoznak az életünkbe.

A legtöbben akkor érzékelhetjük ezt az energiát, amikor gyerekekkel játszunk, mert az ő tiszta szívükből szépség, harmónia és ártatlanság árad. Azok az emberek, akik gyógyító energiával rendelkeznek, gyakran választanak olyan hivatást, ami valamilyen módon a gyógyítással kapcsolatos. Ez az alternatív orvoslástól kezdve az írásig sok mindent magában foglalhat.

Energiájuk szabadon áramlik, és másokat is ösztönöz és felszabadít. Így gyógyítanak. Emlékeztetnek másokat a belső igazságra. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a tulajdonságokat, amik általában jellemzik ezeket az embereket.

1. Empatának tartod magad

Szinte minden energiát magadba szívsz, ezért fáradtnak, kimerültnek érezheted magadat. Mivel képes vagy szinte azonnal ráhangolódni mások érzéseire, és kötődni tudsz a környezetedhez, empatikusnak tartod magadat. Egészen biztosan érzékeled mások energiáit.

2. Szeretsz egyedül lenni

Mivel a környezeted energiái kimerítenek, szeretsz egyedül lenni, hogy egyensúlyban maradj. Szükséged van erre, ahhoz, hogy újra feltöltődj, és a normális szinten tartsd az energiádat.

3. Ki akarsz lépni a mókuskerékből

Úgy gondolod, az élet többről szól, mint egyszerű pénzkeresésről és önfenntartásról, ezért ki akarsz lépni ebből a körből, hogy minél többet segíthess másoknak. Nem szeretsz megrekedni a mindennapi rutinban.

4. Az emberek szívesen fordulnak hozzád tanácsért

Az emberek gyakran fordulnak hozzád, hogy megoldást találjanak a problémáikra, mert nagyszerű tanácsokat adsz, és figyelmesen végighallgatod őket.

5. Rendkívül intuitív vagy

Mivel inkább az érzelmeidre hagyatkozol, mintsem a tiszta logikára, hajlamos vagy az intuíciódra hallgatni, és az alapján dönteni. Ráérzel a dolgokra, és tudod mi a helyes, és mi nem az.

6. Szembe kellett nézned mentális kihívásokkal a múltban

A gyógyító energiával rendelkező emberek szokatlan természetüknél fogva rendkívül nehezen tudnak beilleszkedni a világba, ezért számos mentális kihívással kell szembenézniük. A szorongás és a depresszió két gyakori probléma.

7. Nem szereted a társasági eseményeket

Nem akarsz társasági életet folytatni, vagy akár csak mások társaságában tartózkodni, hacsak nem valamilyen fontos eseményről van szó. Ha pedig társaságban töltesz időt, utána mindig regenerálódnod kell, mert kimerültnek érzed magadat. Inkább élvezed egy-két közeli barát társaságát.

8. Érzékeled mások érzéseit

Ha érzékeled mások érzéseit, az biztos jele annak, hogy valóban empata vagy. Ez azt jelenti, hogy képes vagy megérezni és megérteni a ki nem mondott érzéseket, és értesz a testbeszédből is, így lehetsz képes arra, hogy meggyógyíts másokat.

9. Vonzanak a gyógyítással kapcsolatos hivatások

Ha természetes vonzalmat érzel a gyógyítással kapcsolatos hivatások iránt, nagy eséllyel rendelkezel gyógyító energiával. Az az energia vonz bennünket, amellyel rezonálunk, tehát ha elsősorban a gyógyító jellegű szakmákkal rezonálsz, akkor az energiádnak van valamilyen gyógyító hatása.

10. Mások jól érzik magukat a társaságodban

Mások úgy érzik, hogy valóban önmaguk lehetnek melletted, jól érzik magukat a társaságodban és felszabadulnak melletted. Jó energiát és pozitív hangulatot sugárzol. Az emberek általában megnyílnak előtted, mert biztonságban érzik magukat a gyógyító és őszinte energiádnak köszönhetően.


forrás: https://filantropikum.com/10-tulajdonsag-ami-arra-utal-hogy-gyogyito-energiaval-rendelkezel/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL