Szeptember 17. Újhold – Vár rád egy új élet!

Szeptember 17. Újhold – Vár rád egy új élet!

Bízom benne, hogy a telihold óta sikerült magadban letisztázni, milyen változásokat célszerű eszközölni életedben, és megtetted az ehhez szükséges lépéseket.

Ne feledd! A kezdet mindig egy döntéssel kezdődik. Ha elég szűknek, korlátokkal telinek érzed az életed, valószínüleg már döntöttél. Ha nem, akkor lehet, még szükséged van néhány jótékony pofonra a sorstól.

Ha úgy érzed, képtelen vagy továbblépni, pedig óriási szükséged lenne rá, akkor mérlegelj egy kicsit: – Vajon megér ez a változás neked annyit, hogy önmagadra fordíts egy-két nap időt? Kapcsolódj ki, utazz el, vagy kirándulj EGYEDÜL. Vedd fel a kapcsolatot a lelkeddel. Ehhez kevés, ha fél órára kiszaladsz az erdőbe. Tölts időt magaddal. A fontos döntéseket nem tudjuk meghozni a nagyváros zajában úgy, hogy nincs fél percünk átgondolni, mi lenne igazán jó nekünk.

Gondold át kérlek egész sorsodat! Milyen döntés hozhatna igazán nagy változást? Ami alapjaiban emelné, fellendítené egész életedet?

Képzeld el, hogy jelen inkarnációd egy hosszú út, amin vándorolsz. Állj meg egy pillanatra! Tűnődj el rajta, eddigi életedben mi az, ami tetszik és szívesen viszed tovább. Ami pedig nem tetszik, azon változtass!

Elsőként nézz végig önmagadon! Tudatosítsd, a jövőben mit akarsz a tükörben látni! Válassz magadnak külsőt, egészséget, magabiztosságot, stb…

Másodikként gondold át a szerelmi életedet! Abban a kapcsolatban élsz, amire igazán vágysz? Te milyen partner vagy?

Alakítsd magad a megfelelő társsá! Választhatsz magadnak új személyiséget bármikor, hisz rajtad múlik minden. Ha önmagadat tökéletesnek látod, akkor fog a másik is annak látni téged.

Harmadik feladatként gondold át az életfeladatodat. Kielégít a jelenlegi hivatásod? Azt a megbecsülést nyújtja, amire vágysz? Anyagi biztonságot ad neked? Tudsz a munkádban önmagad lenni?

Ma dönts az életfeladatod mellett! Légy tisztában azzal, mi adhatja léted értelmét. Mit szeretnél csinálni? Hogyan akarod ezt elérni?

A tudatos döntésnél figyelj oda, hogy ne csak te épitsd az életfeladatod, hanem az is építsen téged. Ha azt érzed, ettől életed értelmet nyer, akkor jó irányba mész.

Végül arra kérlek, tudatosan válaszd ki, ami feltölt téged. Döntsd el, hogy minden nap szánsz arra időt, hogy jól érezze magát a lelked. És nézd meg, hogy életed különböző területei összhangban vannak-e egymással. Ha igen, akkor új emberként léphetsz az új életedbe. Ha nem, akkor még tökéletesítsd a terveid. Csak nyugi! Nem vagy lekésve semmiről.

Sosincs késő! Még van néhány heted, hogy magad mögött tudd a múltat és elindulj! Képes vagy rá! Megvan benned az erő, az akarat, hogy oda juss, ahová elindultál! Kívánok önfegyelmet, alázatot, eltökéltséget, erőt és önbizalmat! Én drukkolok neked!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


MANEKI NEKO SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

Maneki Neko – szerencsehozó integető macska


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL