Az ujjaink közötti távolság többet árul el rólunk, mint gondolnánk!

Az ujjaink közötti távolság többet árul el rólunk, mint gondolnánk!

Meglepő, de ujjaink sok érdekességet árulnak el személyiségünkről, különösen a hüvelyk és a mutatóujj közötti távolság. Ha kíváncsi vagy, hogy mit jelent ez a számodra, nézd meg a kezedet, válaszd ki a megfelelő ábrát az alábbi képről, és olvasd el az elemzést!

A – Nagy rés az ujjak között

Nyitott, befogadó ember vagy, könnyen barátkozol, lételemed a szabadság. Önazonos vagy, tisztában vagy vele, hogy mi a jó a számodra, nem akarsz megfelelni másoknak. Véleményedet és érzéseidet bátran kimutatod, őszinteséged és bátorságod miatt sokan tisztelnek.

B – Kis rés az ujjak között

Az egyensúly és a mértéktartás jellemző rád. Szeretsz új embereket megismerni, de nem tárulkozol ki idő előtt. Vannak dolgok, amiket nem osztasz meg másokkal, mert úgy gondolod, csak rád tartoznak. Tudatosan élsz, fegyelmezett vagy, amikor kell, de szerencsére azt is tudod, mikor van ideje a pihenésnek és a szórakozásnak. Csak akkor beszélsz, ha szükséges, nem szereted a felesleges locsogást. Jó a humorod, éles eszednek és jó meglátásaidnak köszönhetően poénjaid szinte mindig ülnek.

C – Nincs rés az ujjak között

Zárkózott, befelé forduló ember vagy. Az egyedüllét számodra nem félelmetes, hanem sokszor kívánatos állapot. Csak a hozzád legközelebb állóknak nyílsz meg teljesen. Okos vagy és óvatos is, ezért ritkán sodrod magad nehéz helyzetekbe. Rendkívül nehéz a bizalmadba férkőzni, de akinek sikerül, egy igazi barátot nyer a személyedben. Inkább hallgatni szeretsz, mint beszélni, kifejezetten jó hallgatóság vagy.

forrás: https://ketkes.com/az-ujjaink-kozotti-tavolsag-tobbet-arul-el-rolunk-mint-gondolnank/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL