6 univerzális jel, ami arra utal, hogy te is öreg lélek vagy

6 univerzális jel, ami arra utal, hogy te is öreg lélek vagy

Az ember időérzékelése saját maga által létrehozott fogalom. Ezt a paramétert alkalmazzuk az öregedés, valamint az évek múlásának meghatározására, de mi sem bizonyítja jobban a pontatlanságát, mint amikor olyan alig 18 éves fiatalokat látunk, akik a korukat meghazudtoló érettséget mutatnak, míg mások sokszor idős korukban is gyerekesen viselkednek.

atchel Paige, amerikai baseball játékos például gyakran viccelődött azzal, hogy nem tudja, pontosan hány éves lehet. „Vajon mennyi idősnek gondolnád magadat, ha nem tudnád, hány éves is vagy valójában?” – kérdezte egyszer.

Van egy igazán egyedi embertípus, aki úgy tűnik, teljesen idegen a világtól, és magányos, visszavonult életet él, távol az emberektől. Ezt a magányos életet azonban nem azért választotta, mert képtelen szociálisan beilleszkedni, ez egyszerűen annak köszönhető, hogy az illető öreg lélek.

Egy öreg lélek (akinek a szíve és az elméje is öreg) egyszerűen úgy találja, hogy az életszemlélete sokkal érettebb, teljesen más, és sokkal mélyebb, mint a környezetében élőknek. Ezért úgy éli az életét, ahogy ő maga jónak látja, egyedül halad a saját útján, miközben körülötte az emberek vakon követik egymást.

Az öreg lelkek reinkarnálódott lelkek, mint minden lélek, de ők már több száz évet éltek le ezen a bolygón. Életszemléletük és életmódjuk eltér a fiatal lelkekétől, és a mindennapi életben öreg szívük vezérli őket.

Te is öreg lélek vagy?

Íme néhány tulajdonság, ami általában jellemzi az öreg lelkeket:

Szeretnek egyedül lenni

Az öreg lelkek szeretnek egyedül lenni, és általában introvertált személyiségek. A fiatalabb lelkekkel ellentétben ők békét és erőt találnak az elszigeteltségben. Mások nem mindig tartják őket olyan érdekesnek, mivel nem kifejezetten „bulizós” alkatok.

Mágnesként vonzzák az embereket

Az öreg lelkek tipikusan bölcsek, és humoros életszemlélettel rendelkeznek. Rendkívül empatikusak, és pozitivitást sugároznak. Ez mágnesként vonzza az energiavámpírokat, és ha túl hosszú ideig kerülnek interakcióba más emberekkel, teljesen kimerülnek érzelmileg. Ezért az öreg lelkeknek kerülniük kell a túlzott keveredést más emberekkel, hogy megvédjék önmagukat és az energiáikat.

Magányos típusok

Az öreg lelkek inkább egymaguk töltik az idejüket, mintsem mások társaságában. Kevés szoros kapcsolatot ápolnak, és a baráti körük kicsi, de tartalmas. Ez megakadályozza azt is, hogy érzelmileg kimerüljenek, bár a fiatal lelkek gyakran „magányos farkasoknak” bélyegzik őket.

Megbocsátó természetek

Nincs értelme haragot tartani, amikor úgy érzed, összeköttetésben állsz az egész Univerzummal, és benne minden lélekkel, és ez a tény rendkívül elnézővé teszi az öreg lelkeket. A szeretet és a megbocsátás fontosabb, mint a gyűlölet és a bosszú. Ugyanakkor ezzel a fiatal lelkeknek is utat mutatnak.

Könnyű természetük van

Ezek az emberek általában kedves, könnyed természetű emberek. Hisznek az „élni és élni hagyni” elvben, és nem arrogánsak. Ez nem mindig jelent jót a számukra, mert így könnyű célpontot jelenthetnek, és mások könnyen kihasználhatják, vagy átverhetik őket. De az öreg lelkek nem akarnak irányítani másokat, és uralkodni sem akarnak felettük.

Hallgatnak a megérzéseikre

Az intuíció képezi számukra bármilyen döntés alapját. A logika nem mindig ad megfelelő választ, de az intuíciójuk hosszú évszázadok és számos életciklus során csiszolódott ki, és erre mindig hallgathatnak. Azt is megérzik, hogy az előttük álló életút könnyű lesz, vagy nehéz.

Egy fiatal és egy öreg lélek sokban különböznek egymástól, de mindkettőnek egyaránt meg kell adni ugyanazt a tiszteletet és kedvességet. A dolgok nagyobb összefüggéseit tekintve minden lélek egyformán fontos az Univerzum számára.

forrás: https://filantropikum.com/6-univerzalis-jel-ami-arra-utal-hogy-te-is-oreg-lelek-vagy/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL