6 univerzális jel, ami arra utal, hogy te is öreg lélek vagy

6 univerzális jel, ami arra utal, hogy te is öreg lélek vagy

Kedves Olvasónk!

Egyre többen kezdik felfedezni az ősi tudást, mely szerint az élet nem egyetlen földi létezésre korlátozódik, hanem a lélek többször is újjászületik különböző testekben. Vannak, akik még egy “baba léleknek” számítanak, mert ez az első pár inkarnációjuk, de vannak olyanok is, akik “öreg lelkek”, mert már sok életen keresztül haladtak a fejlődés útján. Egy öreg lélek sokkal több tapasztalattal rendelkezik, ami megkönnyíti számára az életnek és a világnak a megértését. Nézzük meg most azt az 6 univerzális jelet, melyek arra utalnak, hogy te is egy öreg lélek vagy!

  1. Intuitív Megérzések: Érzed, ha valami nem stimmel, és gyakran előre megérzed a dolgokat. Az intuíciód erős, és gyakran tudod, melyik döntés a helyes, még akkor is, ha nem tudod megmagyarázni, miért.

  2. Bölcsesség: Az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért, mert úgy érzik, hogy te jobban megérted az életet és az emberi természetet. Ez nem azt jelenti, hogy minden választ tudsz, de képes vagy a dolgokat egy magasabb perspektívából megvizsgálni.

  3. Empátia: Nagyon erős az empátiád, és könnyen beleérzed magad mások helyzetébe. Emiatt néha úgy érezheted, hogy túl érzékeny vagy, de ez csak azért van, mert mélyen megérintenek a mások által megélt érzések.

  4. A múlt iránti érdeklődés: Érdekel a múlt, legyen az az emberiség története, a saját korábbi életeid, vagy akár az őseid története. Úgy érzed, hogy a múlt megértésével jobban megértheted a jelen pillanatot.

  5. A materializmus hiánya: Bár tisztában vagy a fizikai világ fontosságával, nem vagy elkötelezett a materializmus iránt. Tudod, hogy a legfontosabb dolgok nem azok, amiket megvehetünk, hanem azok, amiket belül érzünk és megélünk.

  6. A magány értékelése: Kényelmesen érzed magad egyedül, és szükséged van rá, hogy feltöltsd az energiáidat. Bár szereted az embereket, tudod, hogy néha szükséged van arra, hogy egyedül légy és elmerülj a saját gondolataidban.

Ha azonosulsz ezekkel a jelekkel, nagy esély van arra, hogy te is egy öreg lélek vagy. Ne félj elfogadni ezt az aspektust magadról, mert ez a belső tudás segíteni fog neked a jelen életedben is. Emellett ne felejtsd el, hogy az öreg léleknek is van még mit tanulnia, hiszen a fejlődés sosem ér véget. Az Univerzum mindig ott van, hogy vezessen és támogasson minket az utunkon.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK