8 jele annak, hogy az Őrangyalod egy közelgő veszélyre figyelmeztet!

8 jele annak, hogy az Őrangyalod egy közelgő veszélyre figyelmeztet!

Néhány jele annak, hogy az Őrangyalod egy közelgő veszélyre figyelmeztet!

Őrangyalunk mindannyiunk számára nagyon fontos, hiszen vezeti lelkünket a bejárandó útján, és mindig a mi javunkat szolgálja. Őrangyalunk megvéd bennünket valahányszor szükségünk van erre.

Az alábbiakban nézzük, melyek azok a jelek, amelyek révén Őrangyalunk egy esetleges veszélyre figyelmeztet bennünket!

1. Különös illat

Ha a jövőben esélye van annak, hogy valami rossz fog bekövetkezni, egy különleges illattal is felhívhatja rá a figyelmünket az Őrangyalunk.

2. Az utunkba kerülő akadályok, amikor sietünk

Ha nem találjuk a slusszkulcsot és már nagyon sietnénk munkába, lehet, hogy ez a pár perc késés, egy esetleges balesettől ment bennünket.

3. Feltörő emlékek

Néha teszünk olyan dolgokat, melyeket már a múltban is elkövettünk, anélkül, hogy gondolnánk a következményekre. Ezek az emlékek azért törnek ránk, hogy ezúttal kivédhessük ugyanazon problémák negatív következményeit.

4. Kétségek gyötörnek

Ezekkel a negatív érzelmekkel szeretne Őrangyalunk ösztönözni bennünket, hogy jobban figyeljünk a körülöttünk lévő történésekre.

5. Álmok

Álmaink során Őrangyalunk igyekszik kapcsolatba lépni velünk, és figyelmeztetni arra, hogy esetleg valami rossz dolog fog történni a közeljövőben. Ne hagyjuk figyelmen kívül ezeket az álmokat!

6. Erős érzelmek

Ha olyan valaki közelébe kerülünk, aki ártani akarna nekünk, akkor ilyen heves érzelmek törhetnek reánk, melyeknek szenteljünk kellő figyelmet.

7. Deja-vu érzés

Ezzel az érzéssel Őrangyalunk arra hívja fel figyelmünket, hogy kerüljük el azt, hogy esetlegesen ugyanabba a hibába essünk.

8. Találkozás bizonyos emberekkel

Néha Őrangyalunk emberi segítséghez folyamodik, így aztán olyan emberekkel találkozunk, akik lehet, hogy bár pillanatnyilag felzaklatnak bennünket, utólag rájövünk, hogy célja volt ennek a találkozásnak. Segítségével, lehet, ha egy teljesen új perspektívából láthatunk át bizonyos fontos dolgokat.

forrás: https://filantropikum.com/8-jele-annak-hogy-az-orangyalod-egy-kozelgo-veszelyre-figyelmeztet/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL