Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Angyali iránymutatás számodra

Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Angyali iránymutatás

Az irányítás mindent megváltoztat. Ez a kártya azt is jelentheti, hgoy elérkezett az ideje, hogy a körülötted élők vezetője légy. Vagy arra is utalhat, hogy komoly hasznod származna abból, ha kikérnéd egy szakképzett mentor véleményét, aki értékes tanácsokkal láthat el. Uriel arkangyal zseniális új ötleteket kínál neked azzal kapcsolatban, hogyan érheted el a legnagyobb sikert.
A kreativitás csodálatos dolog, ám logika nélkül káoszba is fulladhat. Amire most szükséged van, az egy kis szervezettség és rend. Egy kis iránymutatás vagy néhány szabály segíthet álmaid valóra váltásában, méghozzá a leghatékonyabb és legelegánsabb módon. Nem az a cél, hogy korlátozva légy, hanem az, hogy ettől úgy érezd, nálad az irányítás a terveid alakulását illetően.

A kártya további jelentései: Bátorító és diplomatikus vezető. Ambiciózus tervek. Stabilitás. Előreléptetés. Védelem. Tekintélyes személyek. Atyai példaképek.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL