Angyalhoroszkóp a mai napra: 20201.03.11. – felszabadulás

Angyalhoroszkóp a mai napra: 20201.03.11. -felszabadulás

A “felszabadulás” üzenete egy közelgő, nagy erejű változás korszakát hozza el számodra, amennyiben követed angyalod z üzenét. Segít megszabadulni a tehetetlenség érzéstől és a félelemtől, amely fogságban tarthat, de ez az érzés most fokozatosan eltűnik az életedből.

Életed bizonytalan szakasza véget ért, és készen állsz a határozott továbblépésre. Itt az ideje egy új tapasztalatnak, amely gazdagítja a lelki békédet és lehetővé teszi, hogy továbblépj, életedben új fejezetet kezdj, mint ahogy a hernyó pillangóvá válik.

Ez a hír megmutatja: hogy a hamarosan jót cselekedhetsz valakivel, természetesen teljesen önzetlenül. Ez a jótétemény a lelki gazdagságod fejlődését szolgálja, és ezáltal a lelki békéd űj szintre lép. Ezen a szinten már a lelkierőd is nagyobb, amely erővel szolgál a további utadon!

Ne feledd: a segítség mindig megtérül, és Angyalod melletted állva figyeli, hogy az üzenete megtalált és az útmutatásait követed-e. Ne feledd, hogy az égi segítőktől valódi, egyedi és a földi lét lehető legnagyobb ajándékát fogod cserébe kapni adni.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL