Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Mennyből érkező boldogság

boldogság

Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Mennyből érkező boldogság

Kérésed megérkezett hozzánk, most bíznod kell benne, hogy olyan választ kapsz, mert Isten szeretett gyermeke vagy.

Még akkor is, ha jelenleg nem tudod, ez hogyan működik az üzenet, az Angyalaid belső útmutatásait követi. Ha cselekedeteiddel kövedi a kapott útmutatást, kinyilváníthatod a bizalmat Istenben és az Angyalokban.

A mai napon fontos, hogy figyel a megérzéseidre, a magasabb rendű belső iránymutatásra amelyet kapsz, mert ez az égiektől érkezik!

Isten és az angyalok az utad minden lépésénél veled lesznek, biztosítva, hogy csak azt kapd meg, ami neked a legjobb!

Angyalaid sosem akarnak ártani Neked, nem kell szükségtelen kockázatot vállalnod, vagy meggondolatlanul cselekedned. Csak azt tedd, ami összahngban van az értékrendeddel! A valódi útmutatás a szeretet, belső béke, inspiráció és adomány formájában érkezik Hozzád.

Nyisd ki a szívedet, és fogadj el mindent amit a mai napon kapsz, mert ez áldást hoz az egész életedre! Apró jelek formájában is érkezhetnek az üzenetek, így fontos hogy a mai napon befogadó légy az eddig talán ismeretlen energiákra!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL