Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Új fejezet az életedben

Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Új fejezet az életedben

A mai üzenet nem másról szól, mint arról, mennyire fontos, hogy kövesd az álmaidat. Az  új, izgalmas fejezet az életedben azáltal kezdődik el, hogy érkeztél ehhez a jelentőségteljes pillanathoz. Ez az a pillanat ami erőt ad az Neked, az első, talán a legnehezebb kezdeti lépés megtételéhez.

Természetesen most az akaraterődre is szükség van, tedd meg az első lépést: hidd el, hogy képes vagy elérni azt, ami a szíved legmélyebb vágya. Az első lépés a szilárd hit. A hit amely hegyeket képes megmozgatni, mindannyiunkban jelen van. A hited erősítésében segítünk most Neked.

Angyalaid inspirációt és útmutatást küldenek neked, még az álmaidban is. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaidon keresztül üzennek.

A negatív energiák akadályozzák a lelki jólét áradását. Az angyalok azért küldték most ezt a jelet, hogy felhívják erre a figylemed, és megsegítsenek. Fontos, hogy ne dédelgesd tovább a múltbéli sérelmeidet, bármilyen jogosnak is tartod azt, hogy egyfolytában neheztelj miattuk.

Meg kell szabadulnod továbbá attól a régi hiedelemtől, hogy valamiből nincs elegendő számodra a boldoguláshoz.
A hiány-mentalitással azt üzened az univerzumnak, hogy küzdened kell azért, hogy megkapd azt ami Neked jár, válaszképpen pedig ez a küzdelem érkezik vissza hozzád.

Életedben az új fejezet tehát a lelki fejlődés útja, amelyen talán már el is indultál. A lelki bőség minden esetben együtt jár az élet többi területét érintő jóléttel. Úgy mint anyagi értelemben, mentálisan és lelki békében.

Áldás!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL