Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Mágikus erő

Beszéltem egy Angyallal, aki üzenetet hozott Neked: Mágikus erő

Megvan benned az erő, hogy megoldd a szóban forgó helyzetet. Ez az üzenet kihasználatlan mágikus képességeidre utal, amelyeket régebben sikeresen alkalmaztál. Itt az ideje, hogy újra elővedd ezeket a képességeket, és használd őket. Egy adott célra összpontosított, tiszta szándékaid, bizakodó beállítottságod, imáid, elhatározásaid és tetteid mind szerepet játszanak a kívánt eredmény megnyilvánulásában.

Koncentrálj a saját vágyaidra és a számodra legfontosabb dolgokra! Ne hagyd, hogy apró események, kisded játszmák vagy mások elvárásai elvonják a figyelmedet. Tartsd szem előtt az álmaidat, és úgy gondolj rájuk, mintha máris megvalósultak volna. Szentelj időt a terveidnek, a számodra fontos dolgoknak! Állj ellent mindennek, ami el akar téríteni tőlük, és a siker nem várat magára.


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Ezek a vonzás törvényeinek alapigazságai

 

Áldás!

Ne feledd, az üzenet megosztásával segítheted munkánkat!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL