Május 26. Telihold, teljes holdfogyatkozás és tízmilliószoros teremtő nap: Életed sorsfordító napja

Május 26. Telihold, teljes holdfogyatkozás és tízmilliószoros teremtő nap: Életed sorsfordító napja

A hónapok óta tartó feszültség csúcspontja a május 26-i telihold lehet, ráadásul teljes holdfogyatkozás és tízmilliószoros teremtő nap is lesz egyben. A holdfogyatkozás Magyarországról most nem látható, de a hatását napok óta érezhetjük.

A fény és sötétség harcában most mintha kegyetlenül csapnának össze az erők, a feszültség tetőfokára hág.

Most minden erődre, energiádra szükséged van ahhoz, hogy tudatos és fókuszált maradhass. Észrevetted, hogy lassan már mindenki irányítani akarja az életedet? Hogy mindenki “jobban tudja”, mi a jó Neked? Pedig hidd el, a megérzéseden kívül senki és semmi nem lehet jobb irányadó. Itt az idő mindenkinek felelősséget vállalni a gondolataiért, tetteiért.

Felelősséget csak a bátor ember vállal. Ha tudatosan irányítod az életed, akkor nem hibáztatsz mást sorsod alakulásáért. Beismered, hogy csakis Tőled függ, mi történik a mikrokörnyezetedben. Így mutathatsz jó példát ebben a kaotikus világban. Így leszel követendő példa a bolyongó lelkeknek.

Hidd el, óriási szükség van Rád, tudatos emberre! Kapaszkodó vagy, fény vagy az árnyékban élőknek! Engedd, hogy megfogják a kezed és segíts abban, hogy felvállalhassák önmagukat! Ha már egy embernek tudsz abban segíteni, hogy ne ragadja el a “sötétség”, óriásit tettél a világért. 

Igazi kihívás önmagadnak maradni egy olyan világban, ami folyton meg akarja mondani, kinek kell lenned. Ha nem veszíted el az identitásod, ha képes vagy hinni önmagadban és az érzéseidben, legyőzted a világot! Nem fognak tudni megfélemlíteni, irányítani, manipulálni! Igazi pillangóvá válsz.

A májusi telihold óriási erőkkel, viharokkal robban az életünkbe. Napok óta érezzük hatását. Felerősödött a harc a világban, s talán Benned is csatát vív a két oldal. 

Vannak dolgok, amikben egyszerűen döntésképtelenné váltál? Lépned kellene, de félsz, hogy rossz felé mész? Ki kellene állni magadért, de túl kicsinek tartod magad? Zavar a harc a világban? 

Hidd el, most senkinek nem könnyű, mindenki a saját szintjén tanul.

A kollektív tudatban ott a feszültség, a szenvedés, a tehetetlenség. Ha kikapcsolod a médiát, akkor kevésbé leszel rákapcsolódva, de meggyőződésem, hogy így is hatással van ránk.

A legtöbb, amit tehetünk az, ha megőrizzük a hitünket, és bízunk abban, hogy rövidesen kisüt a nap, minden helyére kerül, a fény végre legyőzi a sötétet és világosság költözik a lelkekbe.

Úgy érzem, sosem tomboltak ilyen vad energiák az elmúlt néhány évtizedben. Ugyanakkor látom, micsoda lehetőségek rejlenek benne. A teremtő erőnk megsokszorozódott az utóbbi hónapokban. Sajnos sok ember a félelmet, az aggódást teremti az állandó szorongással. De vannak emberek, akik előnyt kovácsolnak a kialakult helyzetből.

Őszintén hiszem, hogy ez a néhány nap sorsfordító lehet bárki életében. Ha most képes vagy tudatosan irányt adni az életednek, ha kézbe veszed az irányítást, ha lépsz végre és bátor leszel, a jutalom nem marad el.

Most különösen gyakoroltatják velünk az elfogadást. Fogadd el, hogy senkit nem tudsz megmenteni önmagától. Ne hadakozz, ne vitatkozz, fogadd el a másikat olyannak, amilyen. Az esetleges “rossz” döntéseivel együtt. Hiszen gondolj csak bele, Ő is arra vágyik, mint Te, vagy bárki más: hogy elfogadják. Te sem szereted, ha mások a saját nézeteiket próbálják Rád erőltetni. Te se tedd! Most a legtöbb, amit tehetünk, hogy elfogadjuk és szeretjük egymást.

Erősítsd a hited, keresd azok társaságát, akivel utatok közös lehet. Azokét, akikkel ugyanabba az irányba tartotok. Hihetetlen módon tudjátok húzni egymást. Az ébredő lelkekre óriási szükség van. Ha adsz a másik embernek egy picit a fényedből, és ő is tovább adja, előbb-utóbb világosság költözik az egész bolygóra.

Engedd meg, hogy ez most életed fordulópontja legyen. Tudd, mit akarsz, hisz csak akkor juthatsz célba. Amíg csak sodródsz, az történik Veled, ami mindenki mással. Amint kilépsz a sorból, bármilyen irányt választhatsz magadnak.

Csendesítsd le magadban a vihart, relaxálj, és a legfontosabb, hogy tudd, merre tartasz. Semmi és senki nem fog megakadályozni, hogy eljuss oda.

Kitartást, elfogadást, erőt és hitet kívánok Neked! Tudom, hogy ez a néhány nap meghatározó mindannyiunk számára! Légy erős és lépj! Mélyen belül tudod, merre kell menned! Én drukkolok Neked!

Egy kis segítség:

Telihold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=866s

Feltöltődés meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=DbMI8_jnJns&t=1197s&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1nAz%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n

Szívcsakra meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=-MX0YdnPb2g&t=628s&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1nAz%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n

Csakrafeltöltés meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=x0ztH4R-mIo&t=859s&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1nAz%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL