Bőséget hozó imák amelyek biztosan működnek

Bőséget hozó imák amelyek biztosan működnek

Az égiek megteremthetik neked a lehetőséget, amivel teljesülhet a vágyad, ha elmondod az öt fohászt és pozitívan kezdesz gondolkodni!

Hacsak nem születtünk olyan családba, ahol kérés nélkül kapjuk a pénzt, akkor a munka, kitartás és szorgalom elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy megteremtsük a saját anyagi jólétünket. Ugyanakkor ahhoz némi szerencse is kell, hogy jó időben, jó helyen legyünk és meglássuk a pénzbeli haszonnal kecsegtető lehetőségeket.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél anyagilag egyenesbe jönni, vagy csupán örülnél némi extra bevételnek, akkor bátran mondd el az alábbi bőséget hozó imák egyikét, vagy mindegyiket, teliholdkor, vagy csütörtökön növekvő hold idején, és kezdj pozitívan gondolkodni, mert akkor az égiek megteremthetik neked azt a lehetőséget, amelyiket meg kell ragadnod.

Abundantia imája: A bőség, a jólét és a szerencsét hozó kelta istennőhöz szóló imát kezdd azzal, hogy kiteszed az oltárra a pénztárcádat némi pénzzel, majd gyújts meg 8 darab zöld színű gyertyát. Képzeld magad elé azt, amire vágysz!

Ha úgy érzed, hogy készen állsz, akkor mondd ezt az imát:

„Szemmel is jól látható, hogy egyáltalán nem vet fel a pénz. Csupán pont annyim van, amennyiből meg tudok élni. Magasságos Abundantia, kérlek tégedhogy vess egy pillantást vékony erszényemre, néhány filléremre, és kérlek áldj meg engem bőséggel, jóléttel, hogy többé ne keljen hiányt szenvednem semmiből se!

Amennyiben nekem jut, akkor jut belőle szeretteimnek is, mert nem akarok mindent magamnak, csupán csak annyit, hogy kényelmesen élhessek és jusson annyi, amennyi elég, hogy elégedett lehessek az életemmel. Kérlek, töltsd meg erszényemet pénzzel vagy add kezembe azt a lehetőséget, amivel megtehetem ugyanezt. Hálás köszönet érte.”

Dedun imája: A bőség és a jólét núbiai-egyiptomi istenéhez szóló fohászt azzal kell kezdened, hogy tégy az oltárodra gabonaféléket, magvakat, valamint tejet vagy sört, és némi mézet! Ezt követően gyújts meg 6 darab barna színű gyertyát, majd relaxálj kicsit a célodra!

Amikor sikerült elképzelned azt, amire vágysz, akkor mondd el a következő imát:

Kérlek Dedun, Gazdagság Ura, áldj meg engem bőséggel és jóléttel! Add meg nekem, hogy minden, amihez hozzáérek arannyá változzon! Add meg nekem, hogy mindig úgy vonzzam a pénzt, ahogy a legyeket vonzza a méz!

Kérlek, add meg nekem, hogy mindig több legyen, mint amennyi kellene, hiszen akkor sokkal nyugodtabb szívvel gondolhatok másokra is! Áldj meg engem gazdagsággal, hogy én is gazdaggá tehessek másokat!”

Az ima után egyél és igyál egy kicsit mindenből! Másnap ásd el a kertedben a maradékot, vagy öntsd ki azt az otthonod közelében!

Laksmi imája: A jó szerencse, a gazdagság és a szépség hindu istennőjéhez, Visnu isten feleségéhez szóló imát azzal kezdd, hogy leülsz az oltárod elé, és meggyújtasz 3 darab zöld gyertyát! Most szórj magad köré egy kis mákot és ürítsd ki az elmédet!

Amikor úgy érzed, hogy sikerült minden gondolatot kizárnod, és egyedül csak a célodra koncentrálsz, akkor mondd el az alábbi imát:

„Szépséges és csodálatos Laksmi, neked mindened megvan, amire én is vágyom. Amennyiben úgy ítéled meghogy megérdemlem, akkor oszd meg velem szépséget, bőséget és jólétet, hogy mindent megadhassak a szeretteimnek és nekem se keljen többé szegénységben élnem!

Kérlek, hogy adj nekem lehetőséget arra, hogy könnyen megteremtsem a pénzemet vagy adj nekem ajándékba, ha úgy látod jónak, mert én bármelyiket örömmel fogadom, és hajlandó vagyok tenni azért, hogy pénzem legyen!”

Most állj fel, majd a kezeddel söprögesd össze a mákot, miközben ezt mondd: „Ahogy betakarítom a mákszemeket, olyan könnyen árad felém a pénz is.”

Végül köszönd meg az istennőnek a segítségét, és söpörd teljesen össze a mákot.

Plutosz imája: A gazdagság és a bőség görög istenéhez szóló fohászt azzal kell kezdeni, hogy tégy az asztalodra bort, vagy bármilyen italt, amit szeretsz, süteményt és édességet, majd gyújts meg 6 darab zöld vagy aranyszínű gyertyát!

Egyél és igyál egy keveset, miközben arra gondolj, hogy megvan mindened, amire vágysz, jólétben és bőségben élsz. Amikor ebbe sikerült igazán beleélned magad, akkor elmondhatod a következő imát:

„Rendelkezem mindenem, amire szükségem van. Étellel-itallal, tető a fejem felett, és mindent, amim van, azt megosztom másokkal is. Éppen ezért kérlek téged hatalmas Plutosz arra, hogy áldj meg még több bőséggel, mert akkor még többet adhatok másoknak, és a dolgos hétköznapokban a lelkem még inkább elkényeztetve érezhesse magát.

Amennyiben úgy ítéled meghogy megérdemlem, akkor kérlek áldj meg bőséggel és jóléttel! De bárhogy is döntesz, én mindig szívesen foglak látni asztalomnál, tarts velem!”

Az ima után folytasd az evést, ivást, és közben érezd, hogy Plutosz megáld téged, valamint képzeld magad el, hogy jólétben élsz!

Ebiszu imája: Az anyagi gyarapodás, pénz és gazdagság japán istenéhez szóló imát azzal kell kezdeni, hogy meggyújtasz 7 darab arany vagy zöld színű gyertyát. Most ürítsd ki az elmédet, majd amikor tisztán tudsz koncentrálni a célodra, akkor dörzsölj a kezeidbe egy kis mézet, miközben mondd el a fohászt:

A pénz úgy ragadjon a kezeimhez, ahogy a mézhez tapad minden. Éljek olyan jólétben, hogy a bőröm alatt is pénz legyen. Kérlek, Ebiszu, tégy velem csodát, adj nekem annyit, hogy kényelemben élhessektöbbé ne keljen aggódnom a holnap miatt, és a szeretteimet is nyugodt szívvel kényeztethessem!

Ragadjon rám, üldözzön, kövessen a pénz, és tegyek bármit, azzal termeljen a pénzt, amivel boldogságot és örömet vihetek a saját és mások életébe. Ugyanakkor megígérem nekedhogy nem felejtem el, hogy a szeretet a legfontosabb, nem a pénz.”

(Forrás: https://hir.ma/ezoterikus-hirek/boseget-hozo-imak/747759))


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL