Válaszd ki a kereszted és tudd meg mi jutott neked ebben az életben!

Válaszd ki a kereszted és tudd meg mi jutott neked ebben az életben!

Támogatásra, biztató szavakra mindenkinek szüksége van, a spirituális üzenetek pedig különösen fontosak lehetnek. A kereszt szimbóluma rendkívül különleges és erős energiákat és üzeneteket közvetít számunkra.

Nézd meg az alábbi képen az öt keresztet, válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, milyen áldást kaptál az égiektől! A választásnál fontos, hogy az első megérzésedre hagyatkozz!

Az első kereszt üzenete:

Az első kereszt szerint most a helyeden vagy. Isten még sok remek dolgot tartogat a számodra, de ezek közül párat még észre sem vettél! Haladj a megkezdett utadon, és hamarosan világos lesz számodra, hogy mik ezek. A céljaid eléréséhez minden adott, csak rajtad áll, hogy végül sikerrel jársz-e.

A második kereszt üzenete:

A kereszt spirituális üzenete szerint a legnagyobb vágyad eléréséhez még hiányzik valami, ezért fontos, hogy türelmes legyél. Néha elbizonytalanodsz, és megkérdőjelezed céljaid értelmét, fontosságát. Nem szabad feladnod, imáid meghallgatásra találtak, beteljesülni pedig akkor fognak, amikor kell. Se hamarabb, se később!

A harmadik kereszt üzenete:

Eszerint a kereszt szerint hited erős, és ez kifizetődő lesz számodra. Olykor igazságtalannak találod a veled, vagy a környezetedben történő dolgokat, de idővel rá fogsz jönni, hogy minden jó okkal történt úgy, ahogy. Isten vigyáz rád, vele való bensőséges kapcsolatod erőssé tesz.

A negyedik kereszt üzenete:

Számodra a családnál nincs fontosabb dolog a világon. Isten látja a szívedben lévő szeretetet, önzetlenséged. Imáidban sokszor másoknak kérsz segítséget. Ha tudatos leszel, és még jobban figyelsz, akkor a közeljövőben észreveheted, hogyan segítenek az égiek neked, és szeretteidnek.

Az ötödik kereszt üzenete:

A kereszt szerint a mindennapjaid megkeserítő, stresszt és szorongást okozó dolgok elmúlhatnak, ha hited megerősödik magadban és Istenben. Kérd a fájdalom enyhülését, és a továbblépés lehetőségét imádban az Úrtól, Ő majd átvállalja terheid. Higgy az isteni gondviselésben, és ne feledd: Ha holnap derűsebben ébrednél, mondj el egy imát még ma este!

forrás: https://www.tudasfaja.com/valaszd-ki-a-kereszted-es-tudd-meg-mi-jutott-neked-ebben-az-eletben/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL