Személyiségteszt: amelyik váza első pillantásra megtetszik, megmutatja, mit szeretnek benned az emberek

Személyiségteszt: amelyik váza első pillantásra megtetszik, megmutatja, mit szeretnek benned az emberek!

Nincs semmi más dolgod, mint kiválasztani azt a vázát a képről, amely első ránézésre a leginkább megtetszett neked. Ezt követően pedig olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Az első számú váza a szépséget, a harmóniát és a jó ízlést testesíti meg! Jó rád nézni, mert megjelenésed kiegyensúlyozott, beszéded, hangod is jó érzéseket kelt az emberben, kedvességet pedig elbűvöli őket. Az életed minden területén törekszel arra, hogy ami kikerül a kezed körül közül, az egyfajta harmóniát és szépséget sugározzon, éppen ezért az emberek nagyon szeretnek veled beszélgetni. Sok esetben te vagy az, aki felvidítod őket! Ennek az árnyoldala lehet, hogy sokan titokban felszínesnek tartanak, de elsősorban azért, mert irigykednek rád!

A második számú váza egy igen karakteres, különleges, formabontó személyiséget szimbolizál. Nem vagy egy hétköznapi és átlagos ember: nem csak a megjelenéseddel, emelkedsz ki a tömegből, igen kreatív a gondolkodásod, és sokszor váratlan módon oldod meg a problémákat. Eredetiséged számos sikert eredményez, és azok, akik szeretnek, igen tisztelik benned ezt az erényt. Másrészt azonban azok az emberek, akiknek valamiért nem vagy szimpatikus, könnyen “rád süthetik” hogy extravagáns és furcsa vagy.

A harmadik váza az olyan értékeket testesíti meg, mint a nyugalom és a racionalitás, a praktikum. Egyfajta földöntúli nyugalmat és önbizalmat árasztasz, hogy jöjjön bármi, megtudod oldani, és nem esel pánikba. Az emberek védelmezőként tekintenek Rád, gyakorlatiasságod és logikus megközelítésed számos eredményre vezet. Kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, az érzelmeid kifejezése azonban néha problémát okozhat.

A negyedik váza az emberi jóságot és kedvességet testesíti meg, egy olyan belső erőt, amelyre mások minden körülmények között támaszkodhatnak. Fontos számodra, hogy segítsd az embereket, bízzanak benned, és szeressenek. Barátságos vagy és mindig képes vagy másokat felvidítani, még olyankor is, amikor te belül sírsz. Bár rengeteget adsz és adsz magadból, sokszor azonban magányosnak és elveszettnek érzed magad, jól jönne egy ugyanolyan támpont számodra is, amilyen Te vagy másoknak…

Neked mi a véleményed?

forrás: https://www.tudasfaja.com/szemelyisegteszt-amelyik-vaza-elso-pillantasra-megtetszik-megmutatja-mit-szeretnek-benned-az-emberek/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?