Bibliai idézetek, amelyek segítenek, hogy megoldást találj a problémáidra!

Bibliai idézetek, amelyek segítenek, hogy megoldást találj a problémáidra!

Bibliai idézetek, amelyekben ha hisztek, megváltoztathatja az életeteket!

1. Szeresd a közeli hozzátartozóidat

Szeretteim, ha Isten így szeretett bennünket, akkor mi is kell szeressük egymást. Senki sem látta az Istent, de ha szeretjük egymást akkor az Isten és a szeretete bennünk marad.
János evangéliuma 4:11-12

A bibliai idézet azt jelenti, hogy amilyen a hozzáállásunk az emberekhez olyan a hozzáállásunk Istenhez is. Hogy szerethetsz valakit akit nem látsz, ha utálod azt akit látsz?

Szeresd az embereket és vigyázz rájuk.

Kezdd el még ma, egy mosollyal és egy jó szóval a körülötted lévőkkel. Akkor azt mondja a biblia, növekedni fog a szeretet a szívedben.

2. Szeresd az ellenségeidet

Én mondom néktek, szeressétek az ellenségeiteket, áldjátok meg azt aki átkoz benneteket, tegyetek jót azokkal aki utál benneteket és imádkozzatok azokért akik üldöznek.
Máté 5:44

Jegyezd meg a negatív negatívot vonz, ha csúnyán reagálunk a rossz hírekre akkor a helyzet csak rosszabb lesz. Egyetlen módja annak, hogy csillapítsuk a dolgokat, ha jóval válaszolunk a rosszra.

Ne felületesen, hanem tiszta szívedből gondolj arra aki megsértett, megbántott, megsebezett. Értsd meg, hogy ők még sérültebbek mint te, ha ilyen módszerekhez folyamodnak.

3. Higgy az Istenben

Ne aggodalmaskodjatok semmiért, minden kéréseteket vigyetek az Isten elé, imádkozzatok és köszönjétek meg. Az Isteni béke megvédi a szíveteket és a gondolataitokat a Jézus Krisztusban.
Filippi 4:6 -7

Hinni azt jelenti, hogy nem aggódsz. Nyisd meg a szívedet az Isten előtt és várd türelmesen a válaszokat. Ha mindig idegeskedsz és negatív vagy akkor blokkolhatod az Isten döntéseit anélkül, hogy észrevennéd.

4. Bocsáss meg

Amikor állsz és imádkozol, akkor bocsáss meg azoknak az embereknek akikkel problémáid vannak azért, hogy az Atya aki a mennyekben van bocsássa meg a ti vétkeiteket.
Márk 11:25

Napokig imádkozhatsz, ha a szívedben nincs megbocsátás akkor elszigeteld magad az isteni gondviseléstől.

5. Ne add fel!

Kérj és megadatik, keress és találni fogsz, kopogtass és kinyittatik. Mert mindenki aki kér kap, aki keres az talál, aki kopogtat annak kinyittatik.

Ne add fel az álmaidat, a célodat és a küldetésedet, mert a kitartásod meghozza az eredményeket.

6. A lélek kiáltása

Hívj és válaszolni fogok neked, nagy dolgokról fogok beszélni, titkos dolgokról amit te nem ismersz.
Jeremiás 33:3

Néha azért, hogy az életedben egy másik szintet érj el szükség van arra, hogy meghívd az Istent, hogy kiabálj neki mert már nem bírod, szükséged van segítségre. Jönni fog egy új lehetőség.

7. Határozd meg a mértéket

Adjatok és nektek is adatik, öletekbe hull a mennyei bőség. Mert amilyen mértékkel mértek olyan mértékkel kaptok.
Lukács 6:38

Ez a bibliai idézet világosan kimondja azt, hogy te saját magad határozod meg azt, hogy mennyit kapsz az életben. Amilyen mértékkel adsz másoknak, olyan mértékkel fogsz kapni. Ahogyan ítélsz, úgy ítéltetsz.

8. Olvasd a bibliát

Ez a Törvények könyve soha ne legyen távol tőled, olvasd éjjel, nappal keresve azt, hogy mindent úgy csinálj ahogy abban írva van, mert akkor leszel sikeres a dolgaidban amit csinálsz és bölcsen fogsz dolgozni.
Ézsaiás: 8

Az Isten szavát tanulmányozva sikeres leszel az élet minden területén. A bibliában találod az igazi bölcsességet és a megérted, hogyan működnek a dolgok.

9. Az Istenben keresd a vigaszt

Az Atyában legyen az örömöd, és ő mindent meg fog adni amit a szíved kíván.
Zsoltárok könyve 37:4

Amikor minden rosszul megy és minden nehéz akkor fordulj Istenhez. Ha az embereknek mondod el a problémádat pl. alkohol, akkor csak pillanatnyi megkönnyebbülést fogsz érezni és nem fog megváltozni az életed.

10. A problémák megszűnnek

Rendeld alá magad az Istennek, állj ellen az ördögnek és ő elszalad tőled.
Jakab 4:7- 10

Az ördög létezik ugyanúgy mint az átkok. Nagyon sok problémát az életben ( betegség, szerencsétlenség, fájdalom) ő okoz. Az ördögöt el kell kergetni amikor megjelenik mint egy váratlan vendég.

Hogyan? Hallgass az Isten szavára, az ördög nem szereti azokat az embereket akik hisznek Istenben, így nem tud közel kerülni hozzájuk.

11. Minden megoldódik

Keressétek előbb az Isten országát és az ő igazságát, és minden rossz dolgotok megoldódik.
Máté 6: 33

Az egyik legszebb idézet a bibliából, az élet legfontosabb dolga. Amikor Istent keressük akkor minden megadatik amire szükségünk van.

Ezek az idézetek segítségedre lesznek abban, hogy fontos dolgokat meg tudj oldani. Az életed megváltozik a szíved pedig telve lesz isteni szeretettel.


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL