Április 16. Telihold: Érzelmi elengedés

Április 16. Telihold: Érzelmi elengedés

Az elmúlt hetek nehézségei következtében érezheted, hogy kissé elfáradt a lelked. Talán csak arra vágysz, hogy valaki átöleljen, és megnyugtasson, hogy minden rendben van. Ebben a számunkra furcsa, új világban minden másként működik. A játszmák háttérbe szorulnak, és ha igazán harmonikus életet szeretnénk élni, a tiszta szeretet kell, hogy működtessen bennünket minden területen.

A párkapcsolatok is teljesen átalakulnak. Az elmúlt évtizedekben a földi szerelmek célja leginkább egy kemény tanulási folyamat volt, ám az új energiában sokkal inkább az egységben lévő erő, a feltétel nélküli szeretet, amivel rendkívül gyorsan képesek vagyunk megoldani helyzeteket. Ha egy pár igazi harmóniában él, számukra nincs lehetetlen. Energiáik nem csupán összeadódnak, hanem megsokszorozódnak. Rendkívül gyorsan képesek megteremteni bármit, ha az elmúlt évek alatt képesek voltak a nehezteléseik, sérelmeik, félelmeik nagy részétől megszabadulni. Ha megtanulták magukat feltételek nélkül szeretni, akkor képesek egymás elfogadására és szeretetére is.

Úgy gondolom, az új energiában az ilyen párkapcsolatok igazán életképesek, és eljött a “közös megvalósítás” ideje. Ám ehhez mindenképpen szükséges elengedni azokat a régi, berozsdásodott érzelmeket, melyek észrevétlenül irányítják életünket.

Féltékeny vagy? Lehet, hogy nincs is okod rá, de olyan jól hozzád nőtt már ez az érzés. Bizalmatlan vagy? Lehet, hogy a szüleid által megtapasztaltad, ezért azt gondolod, ez a természetes, így mindig megteremtesz olyan szituációkat, melyben igazolni tudod magad. Szerinted nem létezik örök szerelem?

Vajon ezt ki hitette el veled?

Ugye érted? Bármit is érzel, múltbéli tapasztalataid eredménye. A múlt, ami már nincs, nem szabad, hogy irányítsa az életedet. Engedd el ezeket a beidegződéseket, ha szeretnél igazán boldog lenni. Meg kell tanulnod másként érezni a dolgok iránt.

Ha azon kapod magad, hogy a régi mintáiddal reagálsz, állj meg egy pillanatra, és mondd azt: „Ez a gondolat, ez az érzés csak a múltban létezett. Megtöltöm a helyét valós gondolatokkal, érzésekkel”. És kezdj el másként gondolni arra a bizonyos dologra. Így képes leszel elengedni ezeket a régi, elavult érzéseket, és megtölteni helyüket boldogsággal. Gyakorold a következő újholdig, s meglátod, az eredmények megmutatkoznak rövid időn belül.

Telihold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=26s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL