Április 30. Újhold: Az érzelmek virágzásának ideje

Április 30. Újhold: Az érzelmek virágzásának ideje

Bízom benne, hogy az elmúlt hetekben sikerült gyakorolnod az önszeretetet, és elengedni azokat a régi, elnyűtt érzéseket, melyek már nem tartoznak hozzád. Tavasszal általában sokkal nyitottabbak vagyunk, könnyebben fogadjuk be azokat az érzéseket, melyek feltöltik lelkünket. Idén sincs ez másként.

Áprilisban és májusban is kedvezőek az energiák ahhoz, hogy rendezzük érzelmeinket és megnyíljunk a szerelemnek, igaz szeretetnek. Az idei évben teljesen átalakulnak a párkapcsolatok, mondhatnám úgy is, hogy magasabb szintre lépnek. Már teljesen mások az érzelmi igények, mint néhány évvel ezelőtt, így ha nem tud együtt fejlődni két ember, akkor elképzelhető, hogy el kell engedniük egymást. idén sok-sok lelki egymásra találás/kapcsolódás várható, a párok gyorsabban alakítanak ki közös életet, és találnak rá arra a közös útra, mellyel példát mutatnak a kereső lelkeknek. Azok, akik eddig menekültek a szerelem elől, szintén nyitottabbá válnak, s talán elkezdik magukat megadni ennek a csodálatos érzésnek.

Lelki nyitottságunk azonban nem csupán szerelmi életünknek kedvez, hanem feléleszti kreativitásunkat, beindítja karrierünket, békét teremt kapcsolatainkban. A jelen energiák mindenképpen az új dolgok megismerésére, befogadására ösztönöznek. Arra buzdítanak, ne féljünk új utakat keresni, új módszereket bevezetni, boldogabbnak, önfeledtebbnek lenni. A hála érzése rengeteg kaput megnyithat bennünk. Ha hálás vagy azért, ami körbevesz, rengeteg új dolgot vonzol, amiért hálás lehetsz.

Eljött az igazi önmegvalósítás ideje. Ha már teljesen önazonos vagy és nincs szükséged a játszmákra, könnyűszerrel érzel rá azokra a feladatokra, melyeket vállaltál, és ami boldoggá teszi léted.

Továbbra se felejtsd el leírni céljaidat, adj irányt az életednek, és tudasd égi segítőiddel, mihez kéred támogatásukat!

Csodás napokat kívánok!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL