Június 14. telihold és tízmilliószoros nap: A családi sérelmek elengedése

Június 14. telihold és tízmilliószoros nap: A családi sérelmek elengedése

A júniusi telihold energiája felruház bennünket természetfeletti erejével. Újra eljött az elengedés és az alkotás ideje. Érdemes arra koncentrálni, mi mindentől szeretnénk megszabadulni, hogy kiteljesedett, boldog életet élhessünk.

A napokban felszínre jöhetnek családi konfliktusok, régen eltemetett sérelmek, generációs minták, félelmek. A felbolydult energiák erős indulatokat válthatnak ki belőlünk, és arra ösztönöznek, hogy lépjünk túl saját korlátainkon.

Családi gyökereink, lenyomataink születésünk óta hatással vannak ránk, láthatatlan erőként visszatartanak bennünket bizonyos dolgoktól. Tudom, hogy könnyű mindenért a szüleinket, gyermekkorunkat vagy környezetünket hibáztatni, de ettől változni még nem fog semmi. Áldozatok maradunk, és ugyanazokkal az eseményekkel szembesülünk újra meg újra.

A telihold energiája támogatja sérelmeid elengedését. Arra kérlek, csendesítsd le egy kicsit az elmédet és figyelj befelé. Gondolatban utazz vissza a múltba, egészen gyermekkorodig. Próbálj ráérezni, milyen hamis elgondolásokat hordozol önmagadról. Lehet, hogy családtagjaid a bűntudat felébresztésével manipulálták egymást, és még most is minden döntésed után bizonytalan vagy, bűntudatot érzel? Vagy folyton bíráltak a szüleid, és még most is meg akarsz felelni mindenkinek?

Menj vissza kérlek még egy kicsit az időben, amikor még csecsemő voltál, amikor még feltételek nélkül szeretted magad. Akkor még nem bíráltad magad, hogy túl vastag a combod, vagy túl nagy a füled. Boldoggá tett a létezésed. Bármikor szívesen kinyilvánítottad az érzéseidet, ha boldog voltál, kacagtál, ha pedig szomorú, akkor sírtál. Akkoriban még teljesen a jelenben éltél, de ahogy cseperedtél, átvetted a felnőttektől a kritikát, a bűntudatot és a félelmeket. Ma arra szeretnélek buzdítani, hogy engedd el ezeket a régi mintákat. Kezeld a felszínre jövő konfliktusokat, ne menekülj előlük, ne zárd vissza az érzelmeket. Azért mutatkoznak meg, hogy végre feldolgozd és elengedd őket. Érdemes elővenni régi fényképeket, felhozni magunkban ezeket a sérelmeket, tudatosítani, hogy elvégezték dolgukat, teljesítették küldetésüket, és kimondani többször, hogy megbocsátjuk a múltat. Meg fogunk könnyebbülni, és minden sokkal gördülékenyebben fog menni.

Megfigyelheted, hogy a gyermekek is sokkal érzékenyebbek, több türelme van szükség hozzájuk.

Ha munkahely váltáson gondolkozol, vagy szeretnél belevágni valami újba, a telihold arra buzdít, engedd el a régi energiákat. A következő két hét alkalmas arra, hogy lezárd, elengedd, ami már nem szolgálja a fejlődésedet, és előkészítsd a talajt az új energiáknak.

Telihold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=1431s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL