Az újhold azt üzeni neked, hogy legyél hálás, kitartó és állhatatos, rövidesen minden dolog jóra fordul.

Az újhold azt üzeni neked, hogy legyél hálás, kitartó és állhatatos, rövidesen minden dolog jóra fordul!

A bolygónk óriási változáson és átalakuláson megy keresztül. Most ismerkedünk a bennünk rejlő hihetetlen képességekkel. A tudatosodás és önmagunk megismerése által feltárulnak előttünk olyan dolgok, amiket a múltban nem értettünk. Mintha belépnénk egy ajtón, ahol sok-sok megoldást találunk életünk problémáira. Ebben az elfoglalt világban, melyben élünk, sokszor elfelejtünk köszönetet mondani a sok jóért, ami megtalál bennünket.

Ha hálát érzel, az pontosan olyan, mintha köszönetet mondanál az Univerzum ajándékaiért. A Hála minden esetben elismerést fejez ki, az egyik legerőteljesebb teremtő érzelem. Hidd el, nincs olyan negatív esemény, melyben ne lenne valami apró dolog, amiért hálásak lehetünk. Ha ráneveled magad, hogy meglásd a pozitív dolgokat mindenben, életed egy csodává változik. Minél több dologért tudsz hálás lenni, annál több olyan helyzetet vonzol, amiért hálás lehetsz. Többek között ez a bőségteremtés egyik leggyorsabb formája.

Ha nem tudod, hogyan is állj neki a teremtésnek, akkor végy elő minden este egy papírlapot, és írj össze öt dolgot, amiért aznap hálásnak érzed magad. lehet ez a csodás nap- sütés, az étel, ami az asztalodra került, a gyermeked mosolya vagy a párod ölelése. Bármi, ami pozitív érzelmeket vált ki belőled, ami megmosolyogtatja a szívedet. A hála érzése pedig nem csak a lelkedre lesz jó hatással, hanem a testedre is, segítheti az öngyógyító folyamatokat.

A hálaadás is egy azon dolgok közül, amiket azért teszünk, hogy életünk jobbá váljon. Biztos vagyok benne, hogy te is rengeteget változtál az utóbbi években, és a múlt állandó problémái már nem okoznak gondot többé, hiszen megtanultad kezelni őket.

Az újhold azt üzeni neked, hogy legyél hálás, kitartó és állhatatos, rövidesen minden dolog jóra fordul. A földön végbemenő óriási változásnak fontos résztvevője vagy. Az embereknek szükségük van rád. Nem véletlen, hogy itt vagy, ebben az időben. Részt vállaltál az emberiség és a bolygó az átalakulásában, és rá kell jönnöd saját képességeidre. Egy hihetetlen csoda vagy, korlátlan erővel és hatalommal.

Legyen ez a nap most egy új kezdet! Határozd el, hogy bármi is jön, szívesen fogadod, hálás vagy a megtapasztalásokért és innentől kezdve sokkal lazábban kezeled a felbukkanó feladatokat, hiszen tudod, hogy mindenre érkezik megoldás!


Újhold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=995s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL