Augusztus 1: Tízmilliószoros teremtő nap

Augusztus 1: Tízmilliószoros teremtő nap

Az elmúlt 1-2 évben az emberek többsége eddigi életének legnehezebb időszakát élte. Jelenleg a visszatérő karmikus leckék idejét éljük. Folyton kísértett a múlt, és  néhány helyzet állandóan önmagát ismételte, felhívva figyelmünket arra, mi is kíván gyógyulást a múltból. Hiába dolgoztál már sokat életed bizonyos területein, míg teljesen, 100%-ban nem oldottad meg/dolgoztad fel, a tükör folyton megjelenik. Nincs kifogás, nincs kibúvó, itt az idő végleg lezárni, elengedni azt, ami lehúz, ami rabságban tartja a lelkedet.

A jó hír, hogy kapsz erőt mindehhez! 

Nagyon gyors most a fejlődés lehetősége. Az ember pillanatok alatt képes az érzéseivel teremteni, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy tudatosan irányítsuk gondolatainkat, és ennek megfelelően érzéseinket.

Az biztos, hogy most minden bátorságodra szükség lesz, hiszen olyan helyzetekbe is bele kell állnod, amire eddig képtelennek tartottad magad. A múltat úgy tudod elengedni, ha szembenézel vele. 

Bátorság kell ahhoz, hogy kezedbe vedd a sorsod és te határozd meg az irányt. Bátorság kell ahhoz, hogy lemondj azokról a helyzetekről, melyek mérgezik az életedet. Bátorság kell ahhoz, hogy merj önmagad lenni! Bátorság kell ahhoz, hogy elengedd a függőségeidet! Bátorság kell ahhoz, hogy befogadd a szerelmet, a szeretetet. Bátorság kell ahhoz, hogy merj másként élni! Bátorság kell ahhoz, hogy ne a társadalom által meghatározott normákat kövesd!

Ha magad mögött szeretnéd hagyni a lehúzó energiákat, akkor bizony le kell mondanod olyan dolgokról, melyek nélkül eddig képtelen voltál élni. Talán már tudod is, mit kell szélnek eresztened. Ebben az óriási átalakulásban, az emelkedett rezgésben semmi helye annak, ami/aki megnehezíti az előre haladást!

Ideje elengedni a plátói szerelmeket, az energiakészletedet megcsapoló embereket, a panaszkodókat, a zsarnokokat. Ideje kilépni a megalázó helyzetekből, a méltatlan kapcsolatokból. Ideje megreformálni az étrendedet, többet mozogni, friss levegőre járni.

A folyamatos rezgésszint emelkedés hatására egyre jobban szenvedünk azoktól a helyzetektől, amik nem építenek. A lelked szárnyalna, de a döntéseid (hogy beleragadsz olyan helyzetekbe, amiben nem érzed jól magad) miatt nem tudod igazán azt az életet élni, melyre mélyen belül vágysz. Az önbüntetéseid visszatartanak, néha te magad sem tudod, miért. Ezek a belső konfliktusok vezetnek aztán a testi tünetekhez.

Ez az időszak rendkívül kedvező azoknak, akik úgy érzik, életfeladatuk a tanítással, kommunikációval, információ átadással kapcsolatos. Észre vehetjük, hogy jobban használjuk a szavakat, sikeresebben állunk ki önmagunkért. 

Szeretnék is bíztatni mindenkit, hogy csinálja azt, amit szeret… Mélyen belül érzi az ember, hogy mire hivatott. Teljesen mindegy, hogy mit gondolsz most magadról. Teljesen mindegy, hogy látod-e az utat vagy sem. Egyszerűen állj neki annak, amire a szíved vágyik. Állj neki most és ott, ahol éppen vagy. A többi majd alakul magától. Ez az időszak rákényszerít sok embert a váltásra. Tudom, hogy nagyon nehéz, de utólag látni fogod, hogy mindennek így kellett történnie.

Most sokkal kreatívabban tudunk megoldásokat találni életünkre.

Aki úgy érzi, hogy életfeladata az, hogy a kreativitását kibontakoztassa, annak most jött el az ideje. Olyan ötleteink támadnak, amire aztán rendkívül büszkék leszünk!

Hangsúlyt kapnak a színek, a formák, az anyagok, az alkotás minden formája.

Ha hagyod kibontakozni a kreativitásodat, azzal rengeteg haragot, dühöt és fájdalmat dolgozhatsz ki magadból.

Eljött a gyors teremtések ideje. Az ember valamit kigondol, és pillanatok alatt valósággá válik. De sajnos éppen ugyanúgy vonatkozik a negatív gondolatokra és érzelmekre. Ez főként akkor lehet átok, ha a régi sérelmek, blokkok még észrevétlenül irányítanak bennünket. Ha még mindig képtelenek vagyunk elengedni a múltat.

A következő kérdéseket tedd fel magadnak: 

-Ki vagyok én?

-Kinek az életét élem?

-Vajon a saját céljaimért dolgozom?

-Megengedem, hogy szeressenek? Befogadom a szerelmet?

-Mire vágyom tiszta szívből?

-Mit kellene megváltoztatnom életemben ahhoz, hogy az lehessek, aki vagyok?

-Milyen függőségek tartanak rabságban?

Ha ezeket a kérdéseket őszintén megválaszolod magadnak, akkor sokkal közelebb fogsz kerülni ahhoz, hogy meg tudd határozni, merre tovább.

Most soha nem tapasztalt szakadék lehet a tudatos és a sodródó emberek között. Mintha két külön világ alakulna ki a bolygón. Az, hogy melyikhez tartozol majd, rajtad áll.

Az biztos, hogy ha tudod, merre tartasz, számtalan lehetőség adódik, hogy valóra váltsd álmaidat.

Úgy tudod megkönnyíteni a saját dolgaidat, ha tudatosan dolgozol azon, hogy emeld a rezgésszintedet. Így fogsz tudni azonosulni a kialakulóban lévő, új világgal.

Tavaly is sokat beszéltünk róla, de érdemes kivonni a táplálkozásból minden olyan anyagot, melyet nem tolerál a szervezet. Ha odafigyelsz, tudni fogod, mik azok. Megfigyelheted, hogy a lelki változásoddal/fejlődéseddel együtt alakulnak a testi igényeid is.

Lehetetlen egyszerre meditálni, tisztulni és lelkileg szárnyalni, ha közben szennyezzük a testünket.

A test táplálása egy rendkívül fontos pillére a felemelkedésnek.

Igyunk sok folyadékot, főként tiszta vizet.

Tápláljuk és töltsük fel a szervezetet megfelelő minőségű ásványi anyaggal, nyomelemmel, vitaminokkal. Pótoljuk a hiányzó tápanyagokat, hogy a szervezet képes legyen meggyógyítani önmagát. Ha a test harmóniába kerül, a lélek is, és ez fordítva is igaz.

Töltsünk minél több időt a szabadban, (akár egyedül) hadd tisztuljanak a gondolataink. Mozogjunk napi szinten, a sport rendkívül jó terápia akár a testi-, akár a lelki problémákra.

Ebben az évben ideje felvállalni érzéseinket, hagyni, hogy szabadon szárnyaljon a lelkünk. Ideje bevallani magunknak, hogyan is érzünk, és hagyni, hogy a sors tegye a dolgát.

Visszatérhetnek, beteljesedhetnek “régi” szerelmek, amikről már lemondtunk. Tulajdonképpen az elengedést és elfogadást tanították nekünk, a másik félnek pedig a megnyílást, az őszinteséget.

Rengeteg új találkozásban lehet részünk, amint megtanuljuk szeretni és becsülni önmagunkat. Így sokkal jobban tetszik majd az a tükör, amit szerelmünk tart elénk.

El kellett jutni a fejlődés egy olyan fokára,  ahol sokkal nagyobb szerepet kap az önbecsülés. Hiszen ahogy bánok magammal, úgy bánik velem a társam. Ahogy szeretem és tisztelem magam, úgy szeret és tisztel a másik. Sok időre volt szükség, de az emberek nagy része megoldotta magában ezt a feladatot.

Egy csoda az új generáció, aki a földre érkezik a valódi, megtisztult párokhoz. Teljesen mindegy, ki hány éves, teljesen mindegy, milyen életet élt eddig. A gyermek a megfelelő időben érkezik, amikor annak itt van az ideje. Ezért nem kell aggódni, félni.

Ám a legfontosabb az, hogy merj önmagad lenni! Teljesen mindegy, hogy honnan jöttél. Mindegy, hova születtél és kik neveltek fel. A jövőd rajtad áll. Tőled függ, hogy süllyedsz vagy emelkedsz.

Az biztos, hogy óriási elválasztódás vette kezdetét az emberek között, s ez folytatódik tovább.

Te döntöd el, hogy egy békés, boldog, szeretettel teli világban ébredsz fel minden nap, vagy egy lehúzó, szörnyű, szeretetlen világban.

Életed minden pillanatában jogodban áll döntened! Viszont egyet tudj! Bárhogy is döntesz, vállalnod kell a következményeket. Nem foghatod a sorsra, nem foghatod a szüleidre, a társadra a boldogtalanságodat, sikertelenségedet. A szeretetet magadban kell megtalálnod ahhoz, hogy észre vedd másokban.

Lehet az előttünk álló időszak mottója: figyelj a gondolataidra, mert meghatározzák az érzéseid, amikkel végül teremteni kezdesz!

A tízmilliószoros nap pedig megsokszorozza ezt az energiát, ezért érdemes egy kicsit magunkkal foglalkozni! Sok sikert kívánok hozzá!

Segítő meditációk a mai napra:

https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A/videos

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek