Augusztus 12. telihold: Elbocsátani a múltat

Augusztus 12. telihold: Elbocsátani a múltat

Talán elcsépelten hangzik az a kifejezés, hogy “Engedd el!”, mégis minden telihold alkalmával érdemes erre emlékeztetni magunkat. Ezeken a napokon nem véletlenül jönnek fel bennünk a régi sérelmek, nem véletlenül kísért a múlt. Azért mutatja meg magát, hogy szembenézzünk vele, és elbocsássuk végleg. Újra itt az idő a változásra!

Ősszel új életszakasz kezdődik, egy sokkal magasabb szinten élhetjük életünket, ha lelkünket nem nyomják a régi terhek. Oly sokan rettegnek a változástól, pedig igazából csak felszabadítod magad a félelem, a fájdalom, a düh, a harag, a tehetetlenség, a mozdulatlanság, a kirekesztettség alól.

Az őszi hónapok alkalmasak arra, hogy egy békével és szeretettel áthatott létet teremtsünk magunknak, melyben megbocsátunk, és elengedjük a régi sérelmeket. Tudom, már sok mindenen túl vagy, és nem cipeled a fájdalmaid… De! Még mindig ott van az az egy, akinek nem sikerült meg- bocsátanod… Az az egy, aki annyira megbántott, hogy képtelen vagy elengedni az érzést.

Gondolj csak bele, mennyi energiádat emésztette fel a múltban a meg nem bocsátás terhe, és mennyibe fog kerülni a jövőben. Megéri ez neked? Ami megtörtént, azon változtatni már nem tudsz. Ha jobban belegondolsz, talán pont ez kellett a fejlődésedhez. Vajon mit profitáltál ebből az eseményből? Nem lehet, hogy mindezt te akartad megtapasztalni?

Talán ez hihetetlen számodra, de életünk minden eseményét mi magunk hívjuk életre. Így kizárólag mi vagyunk felelősek érte. Ami történt, megtörtént. Tanultunk belőle, tovább léptünk. Az a fontos, hogy megtanultuk a leckét. Köszönjük meg a tanítást, és neheztelések nélkül lépkedjünk tovább az úton. Biztosan te is bántottál meg másokat akaratodon kívül. A saját fájdalmaidat, félelmeidet vetítetted rájuk, és nem voltak rosszak a szándékaid. De a másiknak fájt. Pont így történt veled is. Hidd el, nem éri meg tovább cipelni. Vedd le a hátadról a nagy batyut, ajánld fel a teliholdnak a múltad sérelmeit.

Nyáron sokkal önfeledtebbek, felszabadultabbak vagyunk, könnyebben lépünk túl a nehezteléseken, és egyszerűbben megy az elengedés is. Csak képzeld el, hogy a telihold fénye védőpalástként beburkolja testedet, és feloldja a sok múltbéli félelmedet. Érezd, ahogy felszabadulsz!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL