Teremts szívből

Teremts szívből!

A bennünk rejlő erő és bölcsesség kész azonnal valóra váltani legmerészebb álmainkat, csak sokszor mi nem vagyunk nyitottak ezek befogadására.

Arra szeretnélek bíztatni, hogy teremts szívből, és engedd be az életedbe a sok jót, ami rád vár! Fontos, hogy lásd magad a jövőben álmaid életében. Ha azt gondolod, a sikert és a bőséget nem neked találták ki, soha nem is fogod elérni. Ha úgy érzed, mindenki csak érdekből közelít hozzád, sosem lesznek szeretetteljes kapcsolataid. Ha azt gondolod, a földi lét fárasztó rohanás, nem lesz soha harmonikus az életed.

Ha teremteni akarsz, nagyon fontos megértened, hogy a körülötted lévő világ mind a te gondolataid kivetülése, még ha ez kegyetlenül hangzik is. Merj jobban bízni magadban. Vállald fel a felelősségét a döntéseidnek, a terveidnek, hiszen a jövőd múlik rajta! Tudom, az első lépést megtenni mindig nehéz. De ahogy elindulsz az úton, elkezdenek lehullani a rád égett álarcok és az örökölt minták. A cselekvés elkezdi feloldani a bekövesedett energiákat. De elsőként az a legfontosabb, hogy pontosítsd magadban, tulajdonképpen mit is szeretnél. Ha új otthonra vágysz, akkor képzeld el a számodra tökéletes helyet, és tudatosítsd magadban, hogy ez vár rád. Ha harmonikus párkapcsolatot szeretnél, lásd magad előtt, milyen is az valójában.

Hidd el, a sors megadja, amiért feltartod a kezed. Ideje jobban megbecsülni magad és elhinni, hogy jár neked az élettől minden, amire vágysz. Minden nap vizualizáld a sikert mindaddig, míg érzéseid idomulnak hozzá. Ekkor indul meg a teremtés folyamata! Meg tudod csinálni! Én bízom benned!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL