Augusztus 27. Újhold: Tervezd meg a jövőt!

Augusztus 27. Újhold: Tervezd meg a jövőt!

Idén is rendkívül gyorsan elérkezett a nyár vége, és ilyenkor az ember talán elgondolkodik az idő értékén. Rájövünk, hogy mennyire fontos olyan dolgokkal megtölteni a saját időnket, amik javunkra válnak, amik gyarapítják életünket. Világ életemben szerettem a nyár végi időszakot, tudtam, hogy életemben is új szakasz kezdődik. Csodáltam a természetet, ahogy az ősz beköszöntével elengedte azt, ami már nem tartozik hozzá.

Valahogy így van velünk is, emberekkel.
A nyár vége mindig valami újnak a kezdete. Azt, hogy mi

minden fog történni az őszi időszakban, nekünk kell meghatározni. Ideje megtervezni, hova is szeretnénk eljutni év végéig, mivel szeretnénk tölteni a következő négy hónapot. Hiába tűnik rövidnek ez az időszak, az ember egész élete megváltozhat, ha akarja. Bármikor dönthetünk úgy, hogy tiszteljük, becsüljük az életünket, és csak annak szentelünk időt, ami bőséget hoz lelkileg vagy akár fizikailag. Megtanulhatjuk úgy beosztani az időnket, hogy jusson mindenre, ami fontos nekünk. Kedd el megtervezni, milyen új szokásokat vezetsz be mindennapjaidba, vagy milyen régi szokásokat elevenítesz fel újra. Biztos vagyok benne, hogy mélyen belül tisztában vagy azzal, mi mindenem kell változtatni életedben.

Tűzd ki a céljaidat, írd le őket, és visszavonhatatlanul határozd el magad, hogy végigmész ezen az úton! Ne feledd, hogy nem maga az út a nehéz, hanem odaállni a rajtvonalhoz. Ha már elindultál, a lendület vinni fog előre. Ha van motivációd, az akadályokat sokkal könnyebben fogod legyőzni. Ha tudod, miért indultál útnak, és minden álmod eljutni a végére, akkor semmi nem fog megállítani!

Ez most egy olyan idszak, amikor megtörténhet bármi. Amire évek óta vársz, most megérkezhet. Ha van hited, akkor most nem lesz eltted lehetetlen! Hidd el végre, hogy megérdemelsz egy olyan életet, amire mindig is vágytál. Megérdemelsz egy nyugodt, békés, harmonikus életet, amelyben szerethetsz, szeretve vagy és minden területen jelen van a bőség. Ugye elhiszed végre?

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL