Szeptember 10. Telihold: Engedd el azt, aki voltál

Szeptember 10. Telihold: Engedd el azt, aki voltál!

Újra itt az ősz, és a nyári, eseménydús heteket felválthatja egy sokkal békésebb, harmonikusabb időszak. A lelkünk is nyugalomra, szeretetre vágyik, és kezdetét veszi az önmegismerés újabb szakasza. Az őszi hónapok számtalan felismerést tartogatnak számunkra, ha kellő nyitottsággal szemléljük a világot. Ha kisétálunk az erdőbe, láthatjuk, hogy az elengedés egy természetes folyamat. A fák elengedik a rajtuk csüngő faleveleket, nem akarják erőszakkal visszatartani őket. Megérthetjük, hogy ez hozzátartozik az élethez.

Sétálj egyet a természetben, állj meg egy hatalmas, öreg fa előtt, és érezz rá, micsoda erő lakozik benne! Évtizedek óta ott van, a vihar már milliószor megtépázta, letörte az ágait. A bogarak megrágták a leveleit, gyökereit. Minden évben kicsit meghalt, majd újjászületett. Így van velünk, emberekkel is.

Amikor érezzük, hogy itt az idő, el kell engedni régi, elnyűtt önmagunkat, hogy megszülethessen az, aki képes valóra váltani a legmerészebb álmait. Mikor új célokat tűzünk ki, új emberré kell válnunk, hogy elérjük azokat. Ha ragaszkodunk a régi, megszokotthoz, minden marad ugyanúgy.

Ha változást szeretnénk, magunknak kell először változnunk. A szeptemberi telihold az elengedés energiáit hordozza. Arra bíztat, hogy köszönd meg a múltnak a számtalan leckét, amit kaptál, majd szeretettel engedd el őket. Szabadulj meg a megfelelési kényszertől, minden félelemtől és fájdalomtól, hogy végre élvezhesd az életet. Szerintem azért vagyunk a Földön, hogy tapasztaljunk és elmélyítsük magunkban a szeretetet. Ez pedig önmagunk elfogadásával és szeretetével kezdődik.

Nem azért vagy itt, hogy mindenkinek megfelelj, és teljesítsd mások kívánságait. Csak a saját utadat követheted, a belső hangod pedig megsúgja, merre kell menned. Ideje felvállalni azt, amit érzel, amit hited szerint tenned kell. Hiszen ha egyszer majd elhagyod a földet, nem viszed magaddal a vagyonodat, a barátaidat, a sikereidet. Az egyetlen, amit magaddal viszel, az a szeretetre való képességed.

Add át magad a változásnak, az elengedésnek, és higgy abban, hogy itt az idő megoldani azokat a helyzeteket, amiket oly régóta teherként cipelsz a hátadon! Ha elengeded régi önmagad, a régi szokásaid és gondolataid, megszületik a csoda, ami mindig is ott élt benned.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL