Szeptember 25. Újhold: Új remények

Szeptember 25. Újhold: Új remények

Hiszem, hogy mindannyiunkban van egy belső erő, amely eljuttathat bennünket a megfelelő kapcsolatokhoz, az egészséghez, és a vágyott bőség minden formájával megajándékozhat. Ha hiszünk benne, és hajlandók vagyunk elengedni a hozzájuk tartozó régi beidegződéseket, megtapasztalhatjuk a beteljesülést.

Az idei ősz próbára teheti a kitartásodat, elszántságodat és a hitedet. Lehetnek dolgok, amikre eddig nagyon vágytál, és most rájössz, már nem akarod igazán. A megújult energiáiddal változnak a céljaid is, de ez teljesen természetes folyamat. Ez nem azt jelenti, hogy feladod, hanem elég bátor vagy, hogy elengedd, amit nem érzel már magadénak. A saját lelki békéd érdekében próbálj meg minél kevésbé belefolyni a csatározásokba, bár érdemes megejteni egy-egy olyan kellemetlen beszélgetést, amit már nem tudsz tovább halogatni. Hidd el, hogy óriási teher kerülhet le a válladról, megkönnyebbülsz és büszke leszel magadra.

Karriered és magánéleted is új lendületet kaphat, ha nyitott vagy a változásra. Hosszú az út, amit bejártál eddigi életedben, és sok minden most fog értelmet nyerni. Tisztábban látod a múltbéli események tanításait, és az érzelmeid is helyükre kerülnek. Meg fogod érteni, hogy ami történt, az nem átok, hanem áldás, hiszen segített önmagaddá válni.

Ügyelj arra, hogy a sok munka és kötelesség mellett pihenni is legyen időd! Tölts minél több időt a szabadban, hiszen az őszi természet meseszép, tökéletes gyógyítója testnek és léleknek egyaránt.

Újhold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=998s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL