Október 9. telihold: Megértés

Október 9. telihold: Megértés

Az októberi telihold erős energiákat hordoz, és abban segít, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Az őszt sokan nem szeretik a borongós időjárás miatt, és talán azért sem, mert ha kimegyünk a természetbe, mindenhol az elmúlással találkozunk. Pedig ez a varázslatos évszak sok mindent tanít nekünk. Learathatjuk a lelki munkával megérlelt termést, és megszülethet bennünk a harmónia. Tavasszal akkor tudunk újjászületni, ha most megszabadítjuk magunkat azoktól a terhektől, amire már nincsen szükségünk.

Elkezdődik a befelé fordulás ideje. Azt gondolom, hogy egy fontos időszak következik azok számára, akik régóta foglalkoznak önismerettel. Az év vége elhozhatja számodra, amiért oly régóta dolgozol. Tudatalattinkból még most is elemi erővel törhetnek fel az elengedése váró képek, érzések, félelmek. Ennek célja, hogy megtörténjen szívből az elengedés.

Ősszel más dolgok válnak fontossá, a szeretet sokkal nagyobb teret kap, így könnyebb megválni a régi, bekövesedett érzésektől. Sokszor elég, ha leülünk beszélgetni egy jót a szüleinkkel, gyermekeinkkel, a társunkkal vagy akár a barátainkkal, és szeretettel, tisztelettel megnyílunk, elmondjuk, mi van a lelkünk mélyén. Ezzel máris oldódik a bennünk lévő feszültség, megnyugszik a szívünk. Most érdemes tisztázni minden helyzetet, minden konfliktust és félreértést, hogy ne cipeljük lelkünkben ezeket súlyos teherként. Így tudjuk kiszabadítani magunkat a múlt rabságából.

Otthonunkat is érdemes alaposan felfrissíteni, kiselejtezni a régóta nem használt dolgokat. Öltöztessük lakásunkat őszi színekbe, vigyünk haza néhány tobozt, falevelet, termést. Ha lehangoltak vagyunk, gyújtsunk gyakrabban gyertyát, füstölőt, párologtassunk illóolajat, ezek visszahozzák életünkbe a tüzet, ezzel együtt az öröm energiáját. Ideje megértenünk, mi az, aminek hosszútávon van létjogosultsága az életünkben, amit szeretnénk továbbvinni magukkal az úton.

Az októberi telihold tanítása: megválni mindattól, amire valójában nincs szükségünk és felfedni mindazt, ami valódi és örökkévaló.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL