Október 25. Újhold: Megbékélni a sorssal

Október 25. Újhold: Megbékélni a sorssal

Az októberi újhold környékén olyan események történhetnek, melyek felkavarják lelkünk mélyén az állóvizet. Ennek nem titkolt célja, hogy megbékéljünk a világgal, melyben élünk. Hogy megértsük, a mi nyugalmunk, békénk és sikerünk nem függ a külvilág történéseitől. Bármi is vesz körbe, képes vagy arra, hogy megőrizd a lelki nyugalmad, és mint külső szemlélő, egy magasabb távlatból, a bölcsesség lencséjén keresztül vizsgáld a körülményeket.

Ha bizonytalan vagy, ha a feszültség miatt nem hallod a saját lelkedet, akkor kérdezd meg magadtól, hogy “Isten ebben a helyzetben hogyan cselekedne?” Ha kívülálló lennél, mit javasolnál saját magadnak megoldásként? Biztos vagyok benne, hogy ezáltal közelebb kerülsz a megoldáshoz.

Mi az, amitől valójában félsz? Mert hidd el, minden kínszenvedésed oka egy félelem, mely valahol nagyon mélyen gyökerezik. Általában csak utólag látjuk, hogy az aggódás szinte mindig felesleges.

Ha úgy érzed, túl sok sérelem ért az utóbbi időben, akkor ideje újra felvenni a kapcsolatot gyermeki éneddel. Ez a kislány/kisfiú biztonságra és szeretetre vágyik. Valamiért lélekben eltávolodott a szüleitől. talán úgy érzi, őt nem érti meg senki, egyedül van a világban. Könnyen lehet, hogy ő zárta el saját magát, mert egykoron valami miatt megtagadta a saját szüleit, és ezzel lélekben elveszítette a biztonságát. Ezek az érzések talán most is ott élnek benned. Gondolatban térj vissza a szüleidhez, és mondd nekik, kérlek:

„Sajnálom, ha eltávolodtam tőletek. Nagyon hiányzik a szeretet, amit kaphatnék, bár ezt nehéz bevallanom. Sokszor éreztem nehéznek a sorsom, de számtalan dolgot tanítottatok nekem. szerettem volna megfelelni, hogy büszkék lehessetek rám. Oly sokszor féltem, hogy elveszítem a szülői szeretetet, elveszítem a biztonságot. Bezárkóztam, becsuktam szívem ajtaját. Most szeretnék újra visszatalálni hozzátok, érezni a feltétel nélküli szeretetet, a biztonságot, amit tudtok adni nekem. Anyukám, Apukám! Hadd legyek újra a gyermeketek!”

Ezt a párbeszédet folytasd le akkor is, ha már nem élnek a szüleid! Ha megnyílsz feléjük, és újra tud áramlani az energia, ha nem tagadod meg a gyökereid, életed sokkal harmonikusabb, nyugodtabb lesz, egész egyszerűen megbékélsz a sorsoddal. Ha pedig hálás tudsz lenni helyedért a világban, a teremtő erőd könnyedén használod majd.

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL