November 23. Újhold – Új feladatok

November 23. Újhold – Új feladatok

Az elmúlt években mindannyiunknak rengeteg bizonytalansággal, félelemmel, fájdalommal, küzdelemmel, instabilitással kellett szembenéznünk. Egész életünk átalakult, és ha tudtuk egy magasabb nézőpontból szemlélni a történteket, akkor beláttuk, hogy erre a változásra szükségünk volt, hiszen megtanultuk, hogy bármilyen helyzetből képesek vagyunk felállni, és bármikor képesek vagyunk újjászületni. A nehézségek megoldása rengeteg karmikus tehertől szabadított meg minket, hiszen kénytelenek voltunk szembenézni legmélyebb félelmeinkkel.

A novemberi újhold új feladatokat hoz számunkra. Arra tanít, hogy álmodjunk nagyot, és összpontosítsunk arra, mi mindent tehetünk annak érdekében, hogy kövessük szívünk útját. Arra buzdít, hogy lássunk túl a korlátainkon, és lelki szemeinken keresztül vetítsük ki azt az életet, amelyre igazán vágyunk. itt az idő, hogy meghívjuk a fényt az életünkbe. Világítsunk, hogy reményt adhassunk a körülöttünk élőknek.

Most képesek vagyunk lerombolni a szívünk köré épített falat, hogy ráérezzünk az élet igazságaira. Sokkal többet tudunk a saját erőnkről, mint néhány éve, érdemes megnézni, mi tart vissza attól, hogy éljünk is vele. A jelen energiái segítenek meglátni az összefüggéseket a szellemi és anyagi világ között. Rá kell éreznünk, a gondolatainknak micsoda óriási erejük van. Sosem tanították meg velünk, mekkora hatással vannak sorsunkra. Ha olyan gondolatokon, szavak használatán kapjuk magunkat, melyek önsorsrontóak, visszahúznak, azonnal változtassunk.

Tudatos odafigyeléssel terelhetjük pozitív irányba életünket. Figyeld csak meg, a beteg és sikertelen emberek milyen szavakat használnak, majd beszélgess egy sikeres, boldog emberrel. Óriási lesz a különbség.

Figyeld meg önmagadat is, amikor telefonálsz, vagy találkozol egy régi ismerőssel, és megkérdezi, “Hogy vagy?”. És ne feledd, kellő energia és idő ráfordításával változtathatsz bármin.
Levetkőzheted a régi, berögződött mintákat, már nem kell ezek szerint élned. Beteljesítették feladatukat, ideje el- engedni őket. Most új feladatok várnak rád. Megújulva, friss energiákkal újratervezni az életed, és megtanulni egy sokkal boldogabb, szeretetteljesebb világban létezni.

Újhold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=999s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL