Válaszd ki a mandalád, és tudj meg többet magadról!

Válaszd ki a mandalád, és tudj meg többet magadról!

A mandala fontos szimbólum Indiában. Jelentése kör, korong. A jógik a koncentráció, az elmélyülés egyik eszközeként is használták annak idején.

Az alábbi képen hat mandalát láthatsz. Válaszd ki, hogy melyik tetszik a legjobban, majd olvasd el a hozzá tartozó elemzést!

1. Önzetlenség és erkölcs

Soha nem éred be kevesebbel, mindig a maximumra törekedsz, nincs olyan kihívás, ami megijeszt. Emiatt sokan úgy gondolják, nehéz természeted van, de Te is ezt gondolod sok más emberről…A munka éltet, a lazsálás nem jellemző rád, viszont nem csak a saját jólétedért dolgozol, fontos számodra a közösséged, a szeretteid boldogulása is. Családodért bármilyen áldozatra képes vagy.

2. Humor és igazságosság

Gondoskodó vagy, aki törődik másokkal. Nem menekülsz a felelősségvállalás alól, munkádat becsülettel végzed el. Az emberek látják benned a jót, ezért könnyen építesz kapcsolatokat, hamar megbíznak benned. Jól vág az eszed, személyiséged és humorod vonzó a környezeted számára, Te pedig kifejezetten élvezed, ha szórakoztathatod a körülötted lévőket.

3. Gondolkodás és figyelem

Elmélyült, filozófikus, gondolkodó ember vagy. Az ötletelés, a tervezés a Te tereped. Nem barátkozol könnyen, de szeretsz olyanok társaságában lenni, akik hasonlóan gondolkodnak. Mindent kidolgozol, alapos, körültekintő személyiség vagy. Sok időt töltesz gondolkodással, a világ megfejtésével. Elképzeléseidhez ragaszkodsz, még akkor is, ha a többség nem ért egyet azokkal.

4. Éleslátás és filozófia

Külön típus vagy, átlagon felüli megérzésekkel. A többiek sokszor furcsának tartják viselkedésed, és sokszor félre is értenek, amit nehezen viselsz. Igényled az egyedüllétet, egy helyet, ahová elvonulhatsz kicsit a világ elől. Kreativitásod nagyszerű dolgok véghezvitelére predesztinál. Érzelemvezérelt vagy, mindent megteszel azért, akit szeretsz.

5. Őszinteség és függetlenség

Önálló vagy és magabiztos. Nem vársz segítségre és tanácsokra, szeretsz mindent egyedül megoldani. Rendkívül erős személyiségednek köszönhetően nem jellemzőek rád a kicsapongások, megingások, és az egy helyben toporgás sem. Képes vagy másokra hatni, jó motivátor vagy. Az őszinteség a legfontosabb számodra, nem viseled el, ha átvernek.

6. Empátia és érzékenység

Jól kommunikálsz, ezért könnyen létesítesz kapcsolatot másokkal. Nagy baráti köröd van, az emberek szeretnek a közeledben lenni, mert nyugalom árad belőled. Igyekszel minden napból kihozni valami jót, menthetetlenül optimista vagy. Személyiséged és jó lényeglátásod rendkívül érdekessé tesz. Szeretetéhséged hatalmas, cserébe Te is rengeteget adsz másoknak.

forrás: https://bidista.com/valaszd-ki-a-mandalad-es-tudj-meg-tobbet-magadrol/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL