December 8. Telihold – Szeretetteljes elengedés

December 8. Telihold – Szeretetteljes elengedés

Az év utolsó teliholdja szeretetteljes elengedő energiákat hordoz. Arra ösztönöz, hogy forduljunk befelé, és lelkünkben keressük a válaszokat a bennünk felmerülő kérdésekre.
Arra kérlek, tekints vissza az elmúlt egy évre, és értékeld, honnan hová jutottál! Mennyit változtál, fejlődtél, gyarapodtál? Sikerült az általad kijelölt utat járni, vagy megbénítottak a félelmeid, és egyhelyben toporogtál? Még mindig azt érzed, hogy a sors áldozata vagy, és nincs beleszólásod abba, ami körülötted történik?

Az idén is bővelkedtünk azokban a feladatokban, melyek segítettek felfedezni saját határainkat. Sokszor kellett kiállni magunkért, és végre megtanultuk, hogy mi vagyunk a legfontosabbak, és nálunk jobban senki nem érdemli meg a szeretetünket. Tudom, hogy most a te életedben is egy új szakasz kezdődött. Elengedve régi önmagadat, belépsz egy új kapun, ahol a varázslatos, szeretetteli ismeretlen vár rád.

Az elmúlt 10-12 év csupán egy felkészítő volt arra a csodára, amiben azután lesz részünk, hogy levettük a múlt páncéljait, és megnyitottuk magunkat az új felé. Az egész bolygó, a földi élet átalakul, és ezzel együtt változik a mi életünk is. Talán hosszúnak érezzük a szükséges tisztulást és felkészülést, de több ezer év karmikus terheit, félelmeit és lenyomatait kell elengednünk ahhoz, hogy beteljesedett, boldog életet élhessünk. Ez nem megy egyik napról a másikra. A felemelkedés folyamatosan történik. Nézd meg, hogy honnan hová jutottál, és légy nagyon büszke magadra!

Biztos vagyok benne, hogy ma már sokkal lazábban engeded el, amire nincsen szükséged, hiszen elkezdted megérteni létezésünk titkait. Bízom abban, hogy ráéreztél, hogy a szeretetnek kell működtetnie döntéseidet, cselekedeteidet, emberi kapcsolataidat, hiszen te is arra vágysz, hogy szeretettel és türelemmel forduljanak feléd.

A teremtő érzésekkel ajándékozott meg, hogy átsegítsenek bizonyos helyzeteken. Ha megtagadod ezeket, ha nem veszel tudomást róluk, akkor fájdalmat okozol magadnak. Az érzéseid útjelzők, és ha odafigyelsz rájuk, nem tévedhetsz el. A telihold most arra bíztat, hogy merj az érzelmeidre hagyatkozni, és szeretettel engedd el, ami már kényelmetlen, ami visszatart az úton. Ne a múltad alapján próbáld meghatározni a jövődet.

A múlt már nincs többé. Azt viszont fogadd el, hogy vannak dolgok, amik a jövőben is ott lesznek. Ugyanaz lesz a családod, a gyökereid nem változnak. Nem megtagadni kell őket, hanem szeretettel elfogadni és elengedni a sérelmeket. Vannak, amik maradnak életünkben, de a hozzáállásunk, az érzéseink megváltozhatnak velük szemben, és ez minőségi változást hozhat számunkra. Legyen az év vége a megértések és a továbblépés időszaka, és a következő két hétben szabadítsuk meg lelkünket a neheztelésektől, hogy az ünnepi újhold idejére a szeretet sugározzon belőlünk az egész világra.

 

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL