December 23. Újhold: A fény születése

December 23. Újhold: A fény születése

Az év utolsó Újholdja csodálatos üzenetet hordoz számunkra. December 21-ig tovább tartott a sötétség, mint a világosság, ám a téli napfordulóval megszületett a fény, és napról napra visszaállítja uralmát a világban és bennünk. Ahogy készülődünk az ünnepekre, egyre több melegség költözik a szívünkbe. Ilyenkor nagyobb hajlandóságot mutatunk, hogy elengedjük és megbocsássuk a régi sérelmeket.

Azt kívánom, hogy a decemberi újhold hozzon mindannyiunk számára egy új látásmódot, új gondolatokat és érzéseket! Most azokra a döntésekre van szükség, melyek arról szólnak, hogy ezentúl másként tekintünk önmagunkra és az életünkre, egy magasabb nézőpontból szemlélünk mindent. Megújulunk testben és lélekben. Szánjunk időt arra, hogy befelé forduljunk. Amit az ember most felépít -ha tiszta szeretetből teszi-, hosszútávú lesz, tartós, legyen akár egy karrier, barátság vagy párkapcsolat.

Töltsünk együtt minőségi időt szeretteinkkel! Szervezzünk közös programokat, sétáljunk jó nagyokat a csodaszép téli erdőben, díszítsük együtt a karácsonyfát, süssünk együtt mézeskalácsot. Az idei ünnepen ne az legyen a cél, hogy minél többet adj, hanem tudj végre elfogadni! Fogadd be a szeretetet a lelkedbe, fogadd be a reményt a szívedbe! Oly sokáig éltél szeretetlenségben.

Ne feledd, hogy sosem vagy egyedül, angyalok serege vesz körül, akik minden pillanatban arra várnak, hogy segíthessenek! Kérd őket szeretettel és hálával. Kérj hitet! Kérj szeretetet, megnyílást, bőséget és törődést. Bízz a végtelen szeretet erejében! Bármi is történt, tudd, hogy mindenre van megoldás. Ott van benned a képesség, hogy amibe sodortad magad, abból megtaláld a kiutat a fényre.

Sokkal erősebb vagy, mint hiszed! Sokkal bátrabb vagy, mint valaha remélted! Sokkal fontosabb vagy a világnak, mint eddig érezted. Nélküled sokkal szegényebb lenne a létezés. Tudd, hogy ha zörgetsz, ajtót nyitnak. Ha kérsz, kapni fogsz. Ha megnyílsz, visszaáramlik a szeretet. Ha bízol, jön a beteljesedés. Ne feledd, a szeretet a szívedben, a lelkedben él. Nem kell hozzá ünnepnap, hogy gazdag légy. Benned van a világmindenség. Ha öröm tüze ég a szívedben, ezt sugárzod mindenfelé.

Az újhold segít most díszbe öltöztetni a lelkedet. Megmutatja, hogy minden kérdésedre a válasz ott van belül. A lelkedben fény gyúlt, és köréd vonzza a melegedni vágyókat. Ma fogd meg valakinek a kezét, és segítsd felállni!

Mutasd meg bátran a gyönyörű lelkedet! Érezz rá a létezés csodájára, hogy mind ugyanonnan jövünk, és ugyanoda tartunk. Legyen a mai nap egy új kezdet, egy szeretetteli, békés élet kezdete!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL