Karácsonyi kívánságok

Karácsonyi kívánságok

Azt kívánom Neked ezen a varázslatos napon, hogy tudj megnyílni a szeretetnek, és érezd, mekkora csoda vagy a világnak. Pótolhatatlan kincs vagy, és nélküled sokkal szegényebb lenne a lét.

Azt kívánom Neked, hogy ne veszítsd el a hited akkor sem, ha a kilátástalanság hatalmasra nő, és tudd, mindig van egy utolsó megoldás.

Azt kívánom Neked, hogy egyedül se légy magányos, és hidd el, ez az állapot csak átmeneti. Rengetegen szeretnek, akik lélekben fogják a kezeidet.

Azt kívánom Neked, hogy tudd elfogadni a helyzetet, ami körbevesz, hiszen minden okkal történik. Egy tollpihe sem esik le a Teremtő akarata nélkül. És mindez a javadat szolgálja.

Azt kívánom Neked, békélj meg saját lényeddel és szeresd magad tiszta szívből. Senki nincs a Földön, aki Nálad jobban megérdemelné a tiszteleted! Hiszen annyi mindenen mentél már keresztül… De még mindig itt vagy… küzdesz… bízol…

Azt kívánom Neked, hogy tudj türelmes, alázatos lenni önmagaddal, s hogy ne helyezz másokat magad elé. Ne bántsd tovább magad, hagyd abba az önostorozást!

Azt kívánok Neked, tudj hálás lenni életed minden mozzanatáért, még akkor is, ha látszólag fájdalmas. Hiszen ezek által fejlődsz, tanulsz és válsz még jobb emberré.

Azt kívánom Neked, hogy tudd elfogadni a segítséget, ha szükséged van rá… Hogy ne csak elvegyenek Tőled, hanem megtanulj kapni is.

Azt kívánom Neked, hogy kívánj magadnak ezernyi csodát, és hidd el, hogy megérdemled, és máris megérkezik Hozzád!

Kívánok Neked bölcsességet, szeretetet, békét, de mindenekelőtt egy nyugodt, szeretetteljes boldog karácsonyt!

Viki ??

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL